Menu

Canon Accredited Partner

iDocta is geaccrediteerd voor Advanced Office Solutions en Advanced Scanning Solutions.

Geaccrediteerde Partners beschikken over een serviceorganisatie - met technici, infrastructuur voor clickcontracten en een helpdesk - om de eigen bedrijfsgroei te stimuleren door middel van de verkoop van multifunctionele printers en professionele print- en software producten.

Canon Accreddited Partner

De certificering Advanced Office Solutions erkent de vaardigheden van de partner op het gebied van het adviseren, verkopen en aanbieden van klantondersteuning voor de software van de geavanceerde kantooroplossingen van Canon. De klanten worden in staat gesteld hun omzet te verhogen door professionele diensten en softwareoplossingen aan te bieden die geintegreerd kunnen worden in de workflows, processen en back-officesystemen van klanten.

De certificering Advanced Scanning erkent en waardeert de toewijding en competenties van partners ten aanzien van het leveren van een consistente toegevoegde waarde door de verkoop van Canon documentscanneroplossingen. Via dit partnerschap met Canon profiteert de Advanced Scanning partner van een gespecialiseerd accountmanagementteam alsmede van toegang tot marketing- en verkoopondersteuningshulpmiddelen, waardoor een samenwerkingsomgeving ontstaat die tot duurzame bedrijfsgroei leidt.