Menu

Mobile & Cloud oplossing

De nieuwste generatie imageRUNNER ADVANCE biedt oplossingen die de integratie met cloud-based workflows en mobiel werken ondersteunen. De behoefte hieraan groeit. Zo stelt Canon dat 52 procent van de bezitters van een smartphone zegt dat ze niet rechtstreeks vanaf hun mobiel kunnen printen maar dat wel willen.

Mobile Print & Scan

mobile print & scan

Met deze toepassing is het mogelijk om van uw Canon imageRUNNER ADVANCE multifunctional te scannen naar uw mobiele device (Android & IOS). Met behulp van een QR-code is het mogelijk om te printen naar het toestel zonder geavanceerd netwerkinstallaties. Verschillende documentformaten kunnen geprint en gescand worden: PDF, TIFF & JPEG.

VideoGoogle Cloud Print, Scan to Google Drive

Google Cloud print ready

Dankzij een nieuwe applicatie voor de imageRUNNER ADVANCE is deze ook gecertificeerd als Google Cloud Print Ready. Dit maakt het mogelijk te printen vanaf elk apparaat met toegang tot het web.
De functie Cloud Connect stelt gebruikers bovendien in staat met een imageRUNNER ADVANCE te printen vanaf en te scannen naar Google Drive

Google Cloud Connect

Google Cloud connect

Naadloze integratie in netwerken en backofficesystemen, delen van functionaliteit met andere multifunctionals en de mogelijkheid om te koppelen met cloudservices zoals Google Drive stellen u in staat flexibel te werken en documenten op verschillende manieren te delen. Het ingebouwde MEAP-platform zorgt voor een hechte integratie met een reeks krachtige programma's die belangrijke bedrijfsprocessen ondersteunen en optimaliseren. .

eCopy Scan-to-Cloud

eCopy Scan-to-cloud

Organisaties kunnen op heel simpele manier papieren documenten rechtstreeks scannen in een bewerkbaar document naar Google Docs, Salesforce.com en Evernote. Met eCopy Scan-to-cloud moet je geen extra server software installeren. Dankzij de OCR-functie kunnen gebruikers documenten rechtstreeks scannen, opzoeken, bewerken en delen in geformatteerde documenten.

Print deze pagina

Vrijblijvende offerte aanvragen