Menu
  • SaaS (Software As A Service)

SaaS (Software As A Service)

Door dit unieke Pay-per-use model betaalt u wat u verbruikt. Het is niet nodig om een backup te voorzien. OfficeCloud is een service, van begin tot einde.

Dankzij OfficeCloud kunnen uw medewerkers altijd en overal aan de slag met de laatste nieuwe software, zonder zware server infrastructuur. U betaalt voor wat u effectief nodig hebt en kan er altijd en overal mee aan de slag.

Dit model, ook on-demand software genoemd, laat u toe om productief en efficient te zijn waar, wanneer en hoe u maar wilt. De toepassingen zijn alomtegenwoordig, net zoals water uit de kraan. Al wat u nodig hebt, is toegang tot het internet. Publiek of privaat. Hebt u meer functies of gebruikers nodig? Dat geeft geen probleem of tijdverlies. Draai gewoon de kraan wat meer open en u bent vertrokken.

Voordelen

3 PIJLERS VAN OFFICE CLOUD

  • Schaalbaarheid betekent dat u de computerkracht kunt vergroten of verkleinen naar uw wensen. In plaats van een eigen server met een op voorhand vastgelegde capaciteit, huurt u per maand de capaciteit die u nodig heeft.
  • Efficientie, u betaalt enkel voor de capaciteit die u effectief gebruikt. Wat u een enorme besparing zal opleveren. U betaalt dus niet meer voor servers die u misschien maar enkele keren per jaar nodig heeft om die drukke periode op te vangen.
  • On Demand, op elk ogenblik verhoogt of verlaagt u de rekenkracht die u nodig heeft voor uw applicatie of server.
  • Print deze pagina

Vrijblijvende offerte aanvragen