Menu

Canon C5500 reeks - 50ppm
imageRUNNER ADVANCE C 5550i

Deze slimme en gebruiksvriendelijke multifunctionele A3-printer produceert hoogwaardige communicatiemiddelen in kleur en stroomlijnt uw werk- en documentprocessen. Naadloze integratie in elke werkomgeving, beveiligingsfuncties en functies voor kostenbeheersing zijn van toegevoegde waarde voor dynamische werkgroepen. Dankzij het Next Gen imageRUNNER ADVANCE platform scannen alle toestellen altijd recto-verso. Het toestel haalt de blanco paginaˈs ervan tussen. Dit platform zorgt ervoor dat de toestellen geüpdatet worden met de laatste snufjes. Zelfstandig door het verkeer rijden wordt moeilijk, maar misschien kan deze multifunctional ooit koffie maken?

Voordelen

 • Performantie
  Door de ingebouwde sensor warmt deze Canon al op als je er naartoe wandelt. Dat maakt de opwarmtijd nog veel efficiënter

 • Scanning
  Je scant aan 160 beelden per minuut! Er is detectie van dubbele papierinvoer, een OCR module en recto-verso (single pass) scannen in 1 beweging is standaard.

 • Display
  Met grote en kleurrijke 10,1 inch display is het intuïief en snel werken! Zoom, touch & swipe!

 • Nieten zonder nietje
  Dankzij de ingebouwde Eco stapling mode is het mogelijk om te nieten zonder nietje! Daarnaast zijn er tal van afwerkings- mogelijkheden zoals sorteren, perforeren, plooien en rugnieten.


Bijlagen

Print deze pagina

Vrijblijvende offerte aanvragen