CANON imagePRESS 650 / 750 / 850

Bekroonde kwaliteit en indrukwekkende uitvoersnelheden van een
geavanceerde en flexibele MFP voor het verwerken
van een breed scala aan toepassingen.

3 snelheden

pagina's per minuut
pagina's per minuut
pagina's per minuut

Klaar de klus op tijd.
Telkens opnieuw met de nieuwe

Canon imagePRESS series

Kleurencontrollers

De PRISMAsync-controller is ontworpen voor betere printprestaties met behoud van gebruiksvriendelijkheid en kan eenvoudig geïntegreerd worden in uw huidige activiteiten.

Door gebruik te maken van de PRISMAsync-controller kunt u de efficiëntie binnen uw bedrijf verbeteren doordat dagelijkse taken nauwkeurig en tijdig worden uitgevoerd. Met deze snelle en intuïtieve controller kan elke imagePRESS eenvoudig worden bediend. De productie neemt toe en is minder foutgevoelig. Hij biedt ook een naadloze integratie met alle PRISMA suite-toepassingen en is tevens compatibel met toepassingen van derden, voor maximale uptime en extra voordeel.

Dankzij de PRISMAsync Remote Controller-app, beschikbaar voor iOS en Android, kunt u bovendien uw workflow bijhouden, zelfs als u onderweg bent.

Zowel de Canon PS als de PCL zijn uitermate gebruiksvriendelijk en beschikken over het vermogen om de meeste dagelijkse taken aan te pakken, zodat u complete controle over de productie en overzicht over een breed scala aan hoogwaardige printopdrachten krijgt.

Met deze krachtige, snelle en intuïtieve EFI-controllers en hun professionele tools voor colour management kunt u prepress-proeven maken, op het laatste moment wijzigingen uitvoeren en opdrachten voorbereiden en doorvoeren. U kunt ook opdrachten tegelijkertijd printen door de RIP te laten printen en te spoolen voor een minimale stilstand. De geïntegreerde software voor het snel printen van variabele data met de Fiery-controller biedt u bovendien de mogelijkheid voor gepersonaliseerd printwerk met een hoge winstmarge.

De H300 is Canon’s volgende generatie Fiery-controller – die FS200 Pro, het nieuwste Fiery-systeem, op natuurlijke wijze ondersteunt – voor de krachtige prestatie waar professionele reproruimtes behoefte aan hebben. Beter nog, alles is snel en eenvoudig toegankelijk via het gebruiksvriendelijke 7” LCD touchscreen.

Contacteer ons hieronder
voor meer info

Info tegel

Beschikbare downloads:

Meer specificaties nodig?

Download hier de datasheet met alle details over opwarmsnelheden, startup time enz.. iDocta helpt je graag verder.

imagePRESS SERIES

Leer hier meer over de Canon imagePRESS series

Support

Stuurprogramma's, software en handleidingen downloaden. Problemen? Bel ons gratis op 0800 32 5 32.

Software

iDocta heeft verschillende soorten software ter beschikking ter ondersteuning van je imageRUNNER ADVANCE. Bekijk dit hier.