imageRunner Advance DX C257i / C357i

Compact

met gróte functionaliteiten

De nieuwe generatie imageRUNNER Advance DX C257/C357 series past perfect op een bureau en kan naadloos worden geïntegreerd in kantooromgevingen. 

Deze compacte multifunctionele A4-kleurenprinters met gestroomlijnde workflows zorgen voor het snel printen en scannen in hoge kwaliteit. Dankzij de nieuwe tonertechnologie heeft deze reeks een lage kost per pagina. Daarnaast heeft deze Canon imageRUNNER alle functionaliteiten van zijn grotere broers. 

Deze nieuwe generatie slimme multifunctionele printers zijn ontworpen om elke stap van uw digitale transformatie te ondersteunen en vooral te versnellen. Bovendien houden deze printers gegevens vertrouwelijk binnen uw printnetwerk. 

Nieuwe scantechnologie zorgt voor een hoge snelheid en nauwkeurigheid, volledig in harmonie met UniFLOW Online Express. Deze is standaard geleverd en biedt cloud-connectiviteit en eenvoudig printbeheer. 

Innovatief

Dankzij het veelzijdige ontwerp passen deze Canon A4- MF’s naadloos in elk kantoor en elke indeling. Op een bureau, in een kast of staand op de vloer. Er zijn geen extra uitstekende onderdelen nodig, alles is ingebouwd in de DADF. Dit compacte ontwerp is perfect voor HR-afdelingen, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en medische centra, advocatenkantoren en vastgoedmakelaars. 

Één van zijn kwaliteiten is het snel scannen van hoge kwaliteit met 190 ipm. Automatische verwijdering van lege pagina’s bij het scannen, minimaliseert de verwerkingstijd. Het is ook mogelijk om te scannen naar herbruikbare formaten, automatische bestandsnamen uit barcodegegevens en OCR met IRIS maken een eenvoudige bediening en snelle documentverwerking mogelijk. 

Datasheet DX C257/357-reeks
Form_MF

imageRUNNER Advance DX C257i
0
pagina's per minuut
imageRUNNER Advance DX C357i
0
pagina's per minuut
'Ontworpen om elke stap van uw digitale transformatie te ondersteunen en te versnellen.'