Nog Slimmer

Ontdek de nieuwe IRA DX 58-reeks

De nieuwe generatie imageRUNNER Advance DX is milieuvriendelijker, 15% energiebesparend en 360°- beveiliging voor uw documenten, netwerk en apparaten. 

Deze nieuwe generatie slimme multifunctionele printers zijn ontworpen om elke stap van uw digitale transformatie te ondersteunen en vooral te versnellen. Bovendien houden deze printers gegevens vertrouwelijk binnen uw printnetwerk. 

Nieuwe scantechnologie zorgt voor een hoge snelheid en nauwkeurigheid, volledig in harmonie met UniFLOW Online Express. Deze is standaard geleverd en biedt cloud-connectiviteit en eenvoudig printbeheer. 

Sneller en zuiniger

Deze multifunctionele A3-kleurenprinter kan door innovatie, zoals de kortere tijd dat de motor actief is, 15% minder energie verbruiken. Dankzij de ingebouwde sensor warmt deze Canon al op als je er naartoe wandelt. Wat de opwarmtijd veel efficiënter maakt.
De nieuwe scantechnologie zorgt voor het automatisch verwijderen van blanco pagina’s, er is een ultrasone detectie van dubbele papierinvoer, nietjes en scant standaard single-pass (d.w.z. in één beweging recto/verso) aan 270 ipm.
Vraag gerust naar de mogelijkheden betreffende deze reeks voor uw kantoor. 

Datasheet DX C58-reeks
Form_MF

imageRUNNER Advance DX C5840i
0
pagina's per minuut
imageRUNNER Advance DX C5850i
0
pagina's per minuut
imageRUNNER Advance DX C5860i
0
pagina's per minuut
DX58reeksFullOptions
imageRUNNER Advance DX C5870i
0
pagina's per minuut
'De drijvende kracht achter digitale transformatie binnen jouw team'
Comments are closed.