Help?!

Help

Je bent op zoek naar een manier waarbij uw bedrijf op een efficiënter kan werken, maar dit lijkt allemaal wat te abstract? Hoe wij doorgaans te werken gaan.

Verkennende gesprek waarbij we wat dieper in gaan op LUNAdoc. Tijdens deze afspraak maken we kennis met uw organisatie. Daarbij proberen we de knelpunten op het gebied van documenten en de weg die deze in uw bedrijf afleggen te begrijpen en in kaart te brengen.

In een tweede fase tonen we u enkele praktische voorbeelden. We tonen op welke manier LUNAdoc een meerwaarde voor uw organisatie kan zijn. De interface, uw structuur, op welke manieren voegen we bestanden en documenten aan uw archief toe, etc

Daarna volgt de offerte. De prijs is afhankelijk van het aantal objecten u archiveert, welke hardware en welke software er nodig is. U krijgt een prijs per object, opslag en back-up inclusief.

Na uw goedkeuring van de offerte wordt een gedetailleerde audit gemaakt. Hierop wordt u interface gebaseerd. Alle documenttypes van uw bedrijf en de manier waarop we ze zullen archiveren staan hier vermeld. Alsook de planning van installatie, integratie en opleiding van de gebruikers.

iDocta heeft jarenlange expertise in documentbeheer en ruime expertise binnen de nichemarkt. Dankzij onze kleinschaligheid zijn we bijzonder flexibel, zowel naar service als naar beschikbaarheid. Onze ingesteldheid is proactief: we pikken nieuwe noden snel op en vertalen die naar innovatieve features. iDocta staat voor betrouwbaarheid, op het vlak van bedrijf, producten en mensen. Vul het formulier hieronder en in wij contacteren u vandaag nog.

Laat ons helpen bij je keuze.
We contacteren je vrijblijvend

Contact form product pages blauw