Interface

Interface

Via een intuïtieve web interface kunt u het digitale archief gemakkelijk en overzichtelijk raadplegen.
Het is snel op maat en flexibel.

Via een intuïtieve web interface kunt u het digitale archief gemakkelijk en overzichtelijk raadplegen. Het is snel op maat en flexibel.

De interface wordt aangepast aan uw manier van werken. Iedere KMO heeft een andere workflow. Deze wordt pas definitief na de audit met een van onze IT-consultants. LunaDOC draait om documenttypes en META-data. Samen met u overloopt de consultant hoe we dit het best aanpakken. Er wordt eerst een audit gemaakt, waarop de installatie gebaseerd is.

Door deze interface is het mogelijk via beveiligde URL’s koppelingen te maken met uw bestaande systemen. Achter een knop in uw eigen beheersysteem kan een link zitten die het juiste document opent. Een nieuw systeem of nieuwe server? De link kan altijd opnieuw gegenereerd worden.

De webinterface zorgt ervoor dat het archief op een gecontroleerde manier van overal toegankelijk is. Met uw persoonlijke login en paswoord vind je de documenten waartoe je rechten hebt. Uw klanten en leveranciers kunnen een link krijgen waarbij ze enkel de documenten kunnen consulteren waar u hen de machtiging voor geeft.

Laat ons helpen bij je keuze.
We contacteren je vrijblijvend

Contact form product pages blauw