Software as a service

Software as a service

Door dit unieke Pay-per-use model betaalt u wat u verbruikt. Het is niet nodig om backup te voorzien. LUNAdoc is een service, van begin tot einde.

Cloud en datacenters

Omdat een archief altijd ter beschikking moet zijn en omdat back-up gegarandeerd is, draait LunaDOC als een service in een full redundant twin data center solution. Dit datacenter kreeg de prijs voor het groenste datacenter in Europa, de jury noemt het bedrijf een trendsetter voor de sector. In deze datacenters staan LunaDOC servers in een optimale omgeving met garanties van redundancy op vlak van elektriciteit, internetverbinding, koeling en luchtvochtigheid. Deze datacenters zijn gecertificeerd. ISO 27001 is de standaard als het gaat om de betrouwbaarheid en veiligheid van IT-processen in een datacenter. Je weet zeker dat de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van uw data gewaarborgd is. ISO 27001 omvat ook de Code voor Informatiebeveiliging. Dat is een van de meest strikte normen op het gebied van informatiebeveiliging. Elk jaar worden de datacenters op alle punten binnen de strenge normering opnieuw geauditeerd.

Saas

LunaDOC kan garanderen dat het archief gedurende het bestaan van uw KMO (en lang daarna) blijft bestaan. Zelfs indien u verandert van beheerspakket, server of van werknemers zal u de documenten altijd kunnen terugvinden. Daarom spreekt men van DMS, Document Management System. Niet geïntegreerd in bestaande systemen, maar wel altijd en overal beschikbaar. Om de langste houdbaarheidsdatum te garanderen is LunaDOC een service. De opslag, de back-up en de interface is er allemaal een onderdeel van. Door de cloud zijn we in staat dit aan te bieden in een pay per use-model, u betaalt wat u gebruikt. Transparant & simpel!

Laat ons helpen bij je keuze.
We contacteren je vrijblijvend

Contact form product pages blauw