Waarom DMS

wat_is_lunadoc_-1

Waarom Document Management

LUNAdoc gaat op zoek naar manieren om de stroom en het beheer van documenten slim aan te pakken.
Zo kunt u zich terug focussen waar u het best in bent.

LunaDOC werkt samen met uw bedrijf

Met LUNAdoc slagen we er in om uw bedrijf efficiënter te laten werken. U hoeft uw workflow niet ingrijpend te veranderen. We zorgen ervoor dat uw documenten op een eenvoudige manier gearchiveerd worden. Samen met u gaan we op zoek naar de beste manier.

Focus op uw Core Business

De dagelijkse instroom van papieren en digitale documenten is voor vele KMOs een heuse kwelling. LUNAdoc helpt bedrijven om hiermee efficient om te gaan. We mogen dan wel in een digitaal tijdperk leven, toch blijft papier onze kantoren beheersen. Informatie die ons langs de digitale weg bereikt, wordt massaal afgedrukt, doorgestuurd of gearchiveerd. LUNAdoc gaat op zoek naar manieren om de stroom en het beheer van documenten slim aan te pakken. Zo kunt u zich terug focussen waar u het best in bent.

Integratie

Het is belangrijk om document management los te zien van bestaande systemen. LunaDOC kan garanderen dat het archief gedurende het bestaan van uw KMO (en lang daarna) blijft bestaan. Zelfs indien u verandert van beheerspakket, server of van werknemers zal u de documenten altijd kunnen terugvinden. Daarom spreekt men van DMS, Document Management System. Niet geïntegreerd in bestaande systemen, maar wel altijd en overal beschikbaar.​

Laat ons helpen bij je keuze.
We contacteren je vrijblijvend

Contact form product pages blauw