Vacature Sales Consultant Canon digitale productieprinters

Vacature Sales Consultant

Verkoop van Canon digitale productieprinters (WVL - OVL)

Jobomschrijving

Je komt als verkoper van Canon digitale productieprinters bij bedrijven met een marketingafdeling.  Je hebt expertise in de grafische markt en hebt kennis van kleurtechnologie.  Je staat je klanten bij met advies welke toepassingen “inhouse” geprint kunnen worden. 

Je productportfolio bestaat uit professionele Canon toestellen voor productieomgevingen.  Kleur en kwaliteit op verschillende media zijn er belangrijk.  Je klanten en prospecten zijn bedrijven waar promotie op papier belangrijk is.  Grotere bedrijven met een eigen marketingafdeling en bedrijven die kwalitatief drukwerk zelf willen printen.

Je bent het gezicht van de firma dus een vriendelijk en goed voorkomen is belangrijk! Canon is een premium kwaliteitsmerk en dat straal je uit.  Jij zorgt voor nieuwe klanten, je collega’s zorgen voor perfecte service en dienst na verkoop.   

Als sales consultant kom je terecht in een dynamisch team met een nononsense mentaliteit. Zelfstandig, volhardend en competitief zijn “your middle name”. Je hebt een commercieel inzicht en denkt mee met de klant. Je bent assertief, maar toch een gentle(wo)man. Creatief en inventief zijn, worden sterk geapprecieerd door zowel de klant als ons. 

Productieprinters zijn een apart segment in het Canon gamma. Door kennis van verschillende grafische toepassingen en je expertise in de drukkerijwereld overtuig je de klant om toestellen aan te kopen die hun flexibiliteit vergroten.  

Je krijgt een regio toegekend om verder te ontwikkelen.  Er is bestaand cliënteel, we zorgen voor instroom van leads, maar je zoekt vooral zelf pro-actief naar nieuwe klanten.  iDocta is een snel groeiend bedrijf, dat komt door de jaarlijkse instroom van 80% nieuwe klanten.  

Profiel

Je hebt affiniteit met de grafische markt en hun toepassingen.  Je hebt kennis van Adobe Photoshop, Indesign en andere grafische programma’s.  Je weet wat kleurenprofielen zijn.  Je kent het verschil tussen CMYK, RGB en Pantone kleuren. 

Ervaring in de grafische markt is een groot pluspunt. 

Bij iDocta vinden we een leuke werksfeer belangrijk. We zijn van mening dat je dit uitstraalt bij de klant, je enthousiasme en positiviteit druipt ervan af. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sector, we zijn gekend, een beetje berucht, maar vooral professioneel en positief ingesteld!

 

Cijferdruk is meer een uitdaging dan een last. Jouw adrenaline stijgt bij het behalen van jouw targets. Je bent in het bezit van een bachelor diploma of je compenseert dit door enige werkervaring. Ons aanbod is sterk te onderscheiden en top in zijn segment. We focussen op kmo’s die goeie service en kwaliteit weten te waarderen. 

Aanbod

Je volgt een uitgebreide training bij Canon in Venlo (NL).  Je leert er de verschillende hard- en software oplossingen kennen.  Je krijgt een training over alles wat kleurkwaliteit, afwerking en grafische technologie betreft. 

Een aangename (lees: heel toffe en leuke werkomgeving) in een groeiende KMO die al 15 jaar een gevestigde waarde is in de sector.

Een afwisselende en boeiende functie in een ervaren team dat klaar staat met de nodige ondersteuning en opleiding. 

Als verkoper is geld een bijzondere drijfveer!  Targets, bonussen, incentives zorgen voor de gepaste motivatie.  Bij iDocta is “the sky the limit”. 

Naast je aantrekkelijk loon, zorgen we voor een firmawagen, GSM en laptop. 

Interesse?

Of stuur je cv en motivatie naar jobs@iDocta.be
Bel ons voor meer info op 0800 32 5 32