Vacature Sales Consultant Canon kantoorprinters

Vacature Sales Consultant

Verkoop van Canon kantoorprinters (WVL - OVL)

Jobomschrijving

Je komt als verkoper van Canon printers voor kantooromgevingen bij zaakvoerders, IT-managers en aankopers.  Door je enthousiasme en kennis van zaken maak je het verschil en overtuig je uw prospecten en klanten om klant te worden bij iDocta!

Je bent het gezicht van de firma dus een vriendelijk en goed voorkomen is belangrijk! Canon is een premium kwaliteitsmerk en dat straal je uit.  Jij zorgt voor nieuwe klanten, je collega’s zorgen voor perfecte service en dienst na verkoop.   

Je productporfolio bestaat uit Canon multifunctionele toestellen voor kantooromgevingen.  Je klanten en prospecten zijn KMO’s in West- en Oost- Vlaanderen. Je zorgt voor een ontzorging op vlak van print- en scantoepassingen.

Als sales consultant kom je terecht in een dynamisch team met een nononsense mentaliteit. Zelfstandig, volhardend en competitief zijn “your middle name”. Je hebt een commercieel inzicht en denkt mee met de klant. Je bent assertief, maar toch een gentle(wo)man. Creatief en inventief zijn, worden sterk geapprecieerd door zowel de klant als ons. 

Je krijgt een regio toegekend om verder te ontwikkelen.  Er is bestaand cliënteel, we zorgen voor instroom van leads, maar je zoekt vooral zelf pro-actief naar nieuwe klanten.  iDocta is een snel groeiend bedrijf, dat komt door de jaarlijkse instroom van 80% nieuwe klanten.  

Bij iDocta vinden we een leuke werksfeer belangrijk. We zijn van mening dat je dit uitstraalt bij de klant. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sector, we zijn gekend, een beetje berucht, professioneel en positief ingesteld!

Jobomschrijving

Bij iDocta vinden we een leuke werksfeer belangrijk. We zijn van mening dat je dit uitstraalt bij de klant, je enthousiasme en positiviteit druipt ervan af. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sector, we zijn gekend, een beetje berucht, maar vooral professioneel en positief ingesteld!

 

Cijferdruk is meer een uitdaging dan een last. Jouw adrenaline stijgt bij het behalen van jouw targets. Je bent in het bezit van een bachelor diploma of je compenseert dit door enige werkervaring. Ons aanbod is sterk te onderscheiden en top in zijn segment. We focussen op kmo’s die goeie service en kwaliteit weten te waarderen. 

Je bent flexibel en past je bijgevolg makkelijk aan veranderende eisen aan en staat open voor verandering.

Ervaring en diploma zijn minder belangrijk dan zelfstandig werken, leergierigheid en een hands-on mentaliteit. Samen met je verkoopsskills en enthousiasme ben jij de geknipte kandidaat.

Aanbod

Een aangename (lees: heel toffe en leuke werkomgeving) in een groeiende KMO die al 15 jaar een gevestigde waarde is in de sector.

Een afwisselende en boeiende functie in een ervaren team dat klaar staat met de nodige ondersteuning en opleiding. 

Tijdens de eerste weken krijg je opleiding en ga je mee met collega’s naar klanten en prospecten.  Er is een training voorzien bij Canon zodat je op vlak van productkennis niets te kort komt.  Bovendien kan je rekenen op collega’s met jarenlange ervaring.

Als verkoper is geld een bijzondere drijfveer!  Targets, bonussen, incentives zorgen voor de gepaste motivatie.  Bij iDocta is “the sky the limit”. 

Naast je aantrekkelijk loon, zorgen we voor een firmawagen, GSM en laptop. 

Interesse?

Of stuur je cv en motivatie naar jobs@iDocta.be
Bel ons voor meer info op 0800 32 5 32