Vacature Service technieker

Vacature Service technieker

"On the road" in West- & Oost-Vlaanderen

Jobomschrijving

Je staat in voor het onderhoud en herstel van onze Canon multifunctionele toestellen en printers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor nieuwe installaties in het netwerk.

Je bent onderweg, van klant tot klant. Je krijgt de planning door van onze dispatch waarmee je nauw in contact staat. Je bent overal welkom, je helpt de klant en komt in verschillende soorten bedrijven.

Je komt terecht in een leuke werkomgeving met tal van toekomstperspectieven. Je kan verder specialiseren in complexe softwaretoepassingen maar ook in kleurentechnologie en digitale druktechnologie.

We voorzien een interne opleiding waarbij je enkele weken meegaat met uw collega’s. Je leert het best door ervaring op te doen. Er wordt bij Canon een zeer uitgebreide training voorzien waar je alles leert van a tot z. Ervaring is minder belangrijk. Hands-on, leergierigheid en handen uit de mouwen steken des te meer!

Je werkt voornamelijk zelfstandig maar je staat in nauw contact met je collega’s. Je maakt deel uit van een team dat bestaat uit 10 personen, jullie komen maandelijks samen om te evalueren en de werking te verbeteren. De anekdotes en ervaringen komen het meest aan bod op vrijdagnamiddag tijdens de weekend-inzet!

Je bent het gezicht van de firma dus een vriendelijk en goed voorkomen is belangrijk! Canon is een premium kwaliteitsmerk. De technische dienst is ons paradepaardje. Je straalt dit uit, klanttevredenheid is jouw prioriteit.

Bij iDocta vinden we een leuke werksfeer belangrijk. We zijn van mening dat je dit uitstraalt bij de klant. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sector, we zijn gekend, een beetje berucht, professioneel en positief ingesteld!

Profiel

Je bent flexibel en past je bijgevolg makkelijk aan veranderende eisen aan en staat open voor verandering.

Je laat deskundigheid zien met betrekking tot het werk en neemt vlot en graag nieuwe vakkennis in je op. Je blijft op die manier op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied. 

Je bent klant- en servicegericht en geeft een vlotte, efficiënte en persoonlijke service aan klanten, je doet alles om ervoor te zorgen dat jouw klanten tevreden zijn.

Je bent het gezicht van de firma, een vriendelijk en verzorgd voorkomen is belangrijk! Canon is een premium kwaliteitsmerk en de technische dienst is ons paradepaardje. Je straalt dit uit, klanttevredenheid is jouw prioriteit. 

Bij iDocta vinden we een leuke werksfeer belangrijk. We zijn van mening dat je dit uitstraalt bij de klant, je enthousiasme en positiviteit druipt ervan af. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sector, we zijn gekend, een beetje berucht, maar vooral professioneel en positief ingesteld!

Ervaring en diploma zijn minder belangrijk dan zelfstandig werken, leergierigheid en een hands-on mentaliteit. Samen met de technische affiniteit en interesse in het product, ben jij de geknipte kandidaat.

Aanbod

Een aangename (lees: heel toffe en leuke werkomgeving) in een groeiende KMO die al 15 jaar een gevestigde waarde is in de sector.

Een afwisselende en boeiende functie in een ervaren team dat klaar staat met de nodige ondersteuning en opleiding. 

We voorzien een interne opleiding waarbij je enkele weken meegaat met uw collega’s. Werken aan, en met, professionele printers leer je immers door ervaring op te doen.

Daarnaast wordt er bij Canon een zeer uitgebreide training voorzien waar je alles leert van a tot z.

Je komt terecht in een leuke werkomgeving met tal van toekomstperspectieven, verdere opleiding is daarom zeker mogelijk. Zo kan je jouw kennis verder bijschaven in complexe softwaretoepassingen en afwerkingsmogelijkheden, maar ook in kleurentechnologie en digitale druktechnologie.

Zeer correcte verloning, aangevuld met firmawagen, GSM en laptop. Vrij te kiezen verlof aangevuld met ADV dagen.

Interesse?

Of stuur je cv en motivatie naar jobs@iDocta.be
Bel ons voor meer info op 0800 32 5 32