Promoties

Ontdek onze Promoties

Betaal pas na de crisis
6 maanden gratis printen en kopiëren

In deze woelige tijden bekijken veel bedrijven op welke manier er bespaard kan worden.  iDocta maakt het je gemakkelijk.  Wij bekijken jouw printkosten en we doen je een voorstel dat je niet kan weigeren. 

We zorgen voor een oplossing die goedkoper én beter is.  Bovendien begin je pas te betalen na de crisis.  Dubbel voordeel!  Betere prijs en geen kosten de eerste 6 maanden. 

Stap 1

Facturen

Verzamel facturen van je aangekochte verbruiksproducten.  Vul je gegevens hier in en upload je facturen. Heb je een lopende overeenkomst? Stuur ons dan je laatste factuur of overeenkomst.

Reageer snel!  De eerste 5 overeenkomsten krijgen een gratis Canon Pixma.  Ideaal voor uw thuiskantoor!

Betaal pas na de crisis
Maximum upload size: 16.78MB

Wat zijn de volgende stappen

Stap 2

Gegevens

We bellen je op voor wat extra info en verkennend gesprek. 
Daarna zoeken we een datum om via Skype of Teams op afstand af te spreken. Met respect voor social distance!

Stap 3

Call

Tijdens de video-call bezorgen we je een uitgewerkt voorstel. 
We nemen je stock toners of je lopende overeenkomst over! Na aanpassingen en akkoord maken we afspraak voor installatie.

Stap 4

Installatie

De nieuwe print oplossing wordt plug & play geleverd.  Je hoeft deze enkel aan te sluiten, ons team zorgt op afstand voor de rest!  Van zodra mogelijk komen we persoonlijk langs met een een klein presentje. 

Premium. State-of-the-art

Performantie

Door de ingebouwde sensor warmt deze Canon al op als je er naartoe wandelt. Dat maakt de opwarmtijd nog veel efficiënter!

Scanning

Je scant aan 160 beelden per minuut! Er is detectie van dubbele papierinvoer, een OCR module en recto-verso (single pass) scannen in 1 beweging is standaard.

Display

Met grote en kleurrijke 10,1 inch display is het intuïtief en snel werken! Zoom, touch & swipe!

Nieten zonder nietjes

Dankzij de ingebouwde Eco stapling mode is het mogelijk om te nieten zonder nietje! Daarnaast zijn er tal van afwerkings- mogelijkheden zoals sorteren, perforeren, plooien en rugnieten.