Ontdek onze Promoties

Bereken mijn afdrukkost

Promotie

iDocta is leverancier van professionele Canon printers en multifunctionals voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat u veel minder geld uitgeeft aan printers en hun verbruiksproducten.

Canon toestellen zijn state-of-the-art materiaal. Deze toestellen zijn zodanig ontworpen dat ze een lage kost per pagina hebben, met de beste kwaliteit.
Bovendien is iDocta gespecialiseerd in het helpen met documentenstromen in bedrijven. Er kan enorm veel tijd worden gespaard door efficiënter te scannen en te archiveren.

Wil u ook weten wat iDocta voor u kan betekenen? Aarzel zeker niet en neem snel contact op, wij helpen u graag verder! In 80% van de gevallen kunnen we tot meer dan 20% besparen!

Nog tot aan de grote vakantie krijg je een gratis Apple iPhone bij je Canon-toestel.

Premium. State-of-the-art

Performantie

Door de ingebouwde sensor warmt deze Canon al op als je er naartoe wandelt. Dat maakt de opwarmtijd nog veel efficiënter!

Scanning

Je scant aan 160 beelden per minuut! Er is detectie van dubbele papierinvoer, een OCR module en recto-verso (single pass) scannen in 1 beweging is standaard.

Display

Met grote en kleurrijke 10,1 inch display is het intuïtief en snel werken! Zoom, touch & swipe!

Nieten zonder nietjes

Dankzij de ingebouwde Eco stapling mode is het mogelijk om te nieten zonder nietje! Daarnaast zijn er tal van afwerkings- mogelijkheden zoals sorteren, perforeren, plooien en rugnieten.