Mobile Printing

Mobiel printen en connectiviteit

De nieuwste generatie imageRUNNER ADVANCE biedt oplossingen die de integratie met cloud-based workflows en mobiel werken ondersteunen. De behoefte hieraan groeit. Zo stelt Canon dat 52 procent van de bezitters van een smartphone zegt dat ze niet rechtstreeks vanaf hun mobiel kunnen printen maar dat wel willen.

Canon Print Business

Canon PRINT Business is een gratis toepassing waarmee u vanaf een Android-terminal met een multifunctioneel laserapparaat of laserprinter van Canon onder andere foto's en documenten print. Daarnaast kunt u gescande gegevens lezen en naar opslaglocaties in de cloud uploaden.

Wifi

Alle nieuwste imageRUNNER ADVANCE toestel zijn uitgerust met ingebouwde WIFI. Het toestel kan draadloos geconnecteerd worden in het netwerk, maar ook mobiele devices kunnen via de WIFI connecteren.

Google Cloud Printer

De Canon toestellen kunnen geregistreerd worden als Google Cloud printer. Op die manier is het mogelijk om van gelijk welke device, gelijk waar ter wereld te printen.

Scan to cloud

De Canon devices zijn uitgerust om te scannen rechtstreeks naar cloud opslag. Scan to Dropbox, Google Drive, Salesforce.com, Evernote...

Hulp nodig?

Info tegel