Multifunctionals

Intelligente multifunctionals

imageRUNNER ADVANCE DX

Voor het derde jaar op rij verkozen tot "Copier Line of the Year".

De multifunctionals van Canon zijn ontworpen om jouw productiviteit te maximaliseren door eenvoudiger te printen, scannen, kopiëren en faxen. Bovendien staan ondersteuning en het versnellen van jouw digitale transformatie centraal bij de nieuwste Canon imageRUNNER ADVANCE DX- serie. 

Om hybride workflows te ondersteunen, moet de all-in-one laserprinter niet alleen de plek zijn waar digitaal in print verandert, maar ook waar print naar digitaal transformeert. 

Kortom, de multifunctionals (MFP) zijn naadloos verbonden met jouw werkplekapplicaties, zodat documenten efficiënt in workflows kunnen worden opgenomen. 

Bovenal biedt iDocta naast deze gebruiksvriendelijke lijn, ook een transparante service. Een printer huren of kopen met een onderhoudscontract, we zoeken voor jou en jouw bedrijf de beste print/copy/scan-oplossing en gieten deze in een pay-per-use model. We helpen je door optimalisatie te besparen in jullie printkost en tijd.  

ImageRunner Advance DX-serie Kleur

De professionele A4 Canon multifunctional met automatische tonerlevering waarbij je kan kiezen tussen de 25 of 35 pagina’s per minuut. Daarnaast is de scanner voorzien van de nieuwste functionaliteiten zoals o.a. standaard OCR-software.  Deze all-in-one printer is ideaal voor kleinere kantoorruimtes of als aanvulling van jouw printerpark.

Dit is een professioneel instapmodel in het gamma van A3 kleuren Canon multifunctionals. Deze all-in-one printer van de DX 3800 reeks komt in 4 snelheden 22, 28, 30 of 35 pagina’s per minuut…

Deze DX 5800 serie is de all-in-one printer bij uitstek in een omgeving waar prestatie en stabiliteit belangrijk is. De 5800-reeks komt in snelheden van 40 tot 70 pag… Deze Canon printer is alles bij elkaar de Rolls Roys van de officeprinters. 

Multifunctionals

Deze serie biedt in de eerste plaats het gebruiksgemak zoals die van kantoor multifunctionals met de professionele kwaliteit van ‘inhouse-printing’.
Office technologie met production print kenmerken. Hiermee kan u digitaal drukwerk binnenshuis houden en creatief te werk gaan. 

imageRunner Advance DX-serie Zwart-Wit

De DX 527i / 617i / 717i zwart-wit A4- MFP met automatische tonerlevering, maximale efficiëntie en minimale uitvaltijd.  Deze all-in-one printer is geschikt voor kantoren met een kleine voetafdruk en hoge productiviteitseisen. 

De DX 4700- serie biedt slimme A3-zwart-wit MFP. De efficiëntie van uw workflow wordt gemaximaliseerd zonder dat uw beveiliging in gedrang komt.  

Veilige en duurzame A3 all-in-one zwart-wit, robuuste multifunctionals. Dankzij deze standaard geïntegreerde cloud-software versnelt het printen en digitaliseren van documenten. 

8700 II-serie

Deze snelle, betrouwbare en zeer efficiënte zwart-wit multifunctionele printer-serie stroomlijnt werkstromen en blinkt uit in productieomgevingen met grote hoeveelheden. 

Keuzehulp nodig?

Form_MF