Multifunctionals

Intelligente multifunctionals

imageRUNNER ADVANCE DX

Voor het derde jaar op rij verkozen tot "Copier Line of the Year".

De multifunctionals van Canon zijn ontworpen om jouw productiviteit te maximaliseren door eenvoudiger te printen, scannen, kopiëren en faxen. Ondersteuning en het versnellen van jouw digitale transformatie staan centraal bij de nieuwste Canon imageRUNNER ADVANCE DX- serie. 

Om hybride workflows te ondersteunen, moet de all-in-one printer niet alleen de plek zijn waar digitaal in print verandert, maar ook waar print naar digitaal transformeert. 

De multifunctionals (MFP) zijn naadloos verbonden met jouw werkplekapplicaties, zodat documenten efficiënt in workflows kunnen worden opgenomen. 

iDocta biedt naast deze gebruiksvriendelijke lijn, ook een transparante service. We zoeken voor jou en jouw bedrijf de beste print/copy/scan-oplossing en gieten deze in een pay-per-use model. We helpen je door optimalisatie te besparen in jullie printkost en tijd.  

ImageRunner Advance Dx-serie Kleur

Professionele A4 multifunctional met toners in twee snelheden. Kies tussen de 25 of 35 pagina’s per minuut. Tafelmodel of uitgerust met verschillende…

Professioneel instapmodel in het gamma van A3 kleurenmultifunctionals. De DX 3800 reeks komt in 3 snelheden 26, 30 of 35 pagina’s per minuut…

Deze DX 5800 serie is het all-in-one toestel bij uitstek in een omgeving waar prestatie en stabiliteit belangrijk is. De 5800-reeks komt in snelheden van 40 tot 70 pag…

Multifunctionals

Het gebruiksgemak van kantoor multifunctionals met de professionele kwaliteit van ‘inhouse-printing’. Office technologie met production print kenmerken. 

imageRunner Advance DX-serie Zwart-Wit

De DX 527i / 617i / 717i zwart-wit A4- MFP met All-in-one tonercartridges, maximale efficiëntie en minimale uitvaltijd.  Deze printer is geschikt voor kantoren met een kleine voetafdruk en hoge productiviteitseisen. 

De DX 4700- serie biedt slimme A3-zwart-wit MFP. De efficiëntie van uw workflow wordt gemaximaliseerd zonder dat uw beveiliging in gedrang komt.  

Veilige en duurzame A3 all-in-one zwart-wit, robuuste multifunctionals. Deze hebben een standaard geïntegreerde cloud-software om het printen en digitaliseren van documenten te versnellen. 

8700 II-serie

Deze snelle, betrouwbare en zeer efficiënte zwart-wit printerserie stroomlijnt werkstromen en blinkt uit in productieomgevingen en productieomgevingen met grote hoeveelheden…

Keuzehulp nodig?

Form_MF