intelligent beheer van Doc & Data

Canon printer i-SENSYS X kleur

Canon printer i-SENSYS X kleur

Levendige kleuren, scherpe prints

Duik in een wereld van levendige kleuren die uw documenten tot leven brengen met een Canon printer i-SENSYS X kleur serie. Deze printer levert prints met een ongekende kleurdiepte, waardoor elke afdruk indruk maakt. Daarnaast bent u verzekerd van razendsnelle prints waarmee u de productiviteit van uw team kan verhogen.

Bespaar kostbare tijd en middelen met de efficiënte functionaliteiten van de i-SENSYS X-serie. Van geavanceerd papierbeheer tot slim energieverbruik, deze printers zijn ontworpen om uw workflow te optimaliseren

 

Deze serie is niet alleen een printer; het is een naadloze integratie in uw bedrijfsomgeving. Met veelzijdige connectiviteitsopties en eenvoudige bediening past deze serie zich aan aan uw unieke behoeften. 

 

Canon i-SENSYS X C1333P

Deze hoogwaardige, compacte A4 kleurenprinter met cloudconnectiviteid integreert naadloos in uw kantooromgeving en is een perfecte aanvulling van een groter printerpark, ideaal voor een kleiner printvolume.
De mogelijkheid tot een papierinvoer van max 850 vel en het automatisch dubbelzijdig printen, zorgen voor een zorgeloze ervaring.
Daarnaast is de i-SENSYS X C1333P gemakkelijk te bedienen met zijn 12,7 cm slimme touchscreen. 

Canon printer i-SENSYS X

Ontvang een Offerte voor de canon printer i-SENXYS X-serie kleur

Verbeter uw pritnerpark met de kracht van de i-SENSYS X-serie. Ontvang vandaag nog een offerte voor deze geavanceerde printer en ontdek hoe ze uw printomgeving naar een hoger niveau tillen. Bereid u voor op snellere, kosteneffectievere en betrouwbaardere printoplossingen. Neem nu contact op en ontvang uw offerte op maat.

i-SENSYS X C1533/1538P

De i-SENSYS X C1530P-serie is een snelle kleurenprinter met hoge capaciteit voor drukke werkomgevingen zoals; producties, magazijnen, transport… Met zijn hoge snelheden tot wel 38 pagina’s per minuut print deze serie automatisch dubbelzijdig. Standaard heeft deze i-SENSYS een invoercapaciteit van 650 pagina’s, maar is op te bouwen tot wel 2850 pagina’s.

Tevens is deze serie geschikt voor elke opstelling dankzij het compacte formaat en lage gewicht.