intelligent beheer van Doc & Data

paginaoverzicht

Canon scanner imageFORMULA A3

imageFORMULA DR-G2010/2110/2140

 

De Canon imageFORMULA DR-G2010/2110/2140 is een veelzijdige en efficiënte documentscanner die is ontworpen om uw workflow te stroomlijnen. 

 

Met zijn snelle scansnelheid, geavanceerde beeldverwerking en robuuste papierverwerking levert deze scanner uitzonderlijke prestaties voor een breed scala aan documentbeheer behoeften. Of u nu facturen, contracten of klantenbestanden digitaliseert, de imageFORMULA-serie zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten, waardoor u georganiseerd en productief blijft. Met zijn compacte ontwerp en gebruiksvriendelijke interface integreert deze scanner naadloos in elke kantooromgeving, waardoor het de perfecte oplossing is voor uw document scannen van vereisten.

Canon scanner imageFORMULA A3

Canon scanner imageFORMULA A3

De imageFORMULA DR-G2090 is krachtig, betrouwbaar en sterk in het verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

Met zijn hoge scansnelheid en geavanceerde functies is deze scanner de ideale oplossing voor al uw documentverwerking behoeften. Vraag nu een offerte aan voor dit product.

Canon scanner imageFORMULA A3

Ontworpen om op één dag tot 30.000 scans verwerken, terwijl via batchverwerking meerdere gemengde documenten gelijktijdig via de Active Threshold-functie worden verwerkt. De DR-G2110 en DR-G2140 maken licht werk van veeleisende taken dankzij de ondersteuning voor tot 50.000 respectievelijk 70.000 scans per dag.

Canon scanner imageFORMULA A3