intelligent beheer van Doc & Data

Canon Large Format Printers

Canon LFP imagePROGRAF TX-serie

Levendige indrukken

Met een Canon LFP imagePROGRAF TX-serie heb je zowel een gewone als een multifunctionele grootformaat inkjet printer in huis. Deze serie is ontworpen voor een nog betere gebruiksgemak en voor de verwerking van grote volumes. 

 

Dankzij de optie voor twee rollen, ononderbroken inkttanks en het beter verwerken van grote volumes, zorgt deze nieuwe serie voor indrukwekkende printsnelheden tot wel 3,2 ppm tot 44 inch. Prints zijn beter bestand tegen weersomstandigheden dankzij full-pigment inkt en de optie voor waterbestendige media. Ook printen met de ‘zonder-witrandfunctionaliteit’ zorgt voor het reduceren van het bijsnijden in de nabewerking dankzij print zonder witrand van elk formaat. Een geïntegreerde, compacte Z36-scanner biedt uitstekende scankwaliteit dankzij SingleSensor-technologie. 

 

Perfect voor iedere creatie tot 44 inch, of het nu gaat om posterontwerpen of tekeningen en plannen uit CAD. Ontdek de Canon LFP imagePROGRAF TX-serie en laat uw creativiteit los. 

Canon Large Format Printer twee rollen
Canon Large Format TX4100 TX3100
Canon Large Format Printer
Canon Large Format Printer inkttank

Canon imagePROGRAF TX-serie

De zowel 36 inch als 44 inch grootformaat inkjet printer herdefinieert CAD-, Gis en posterontwerpen door efficiënt gebruik te combineren met superieure topkwaliteit.

Canon imagePROGRAF TX-serie all-in-one

Ontdek de nieuwste all-in-one LFP’s van Canon. Voorzien van baanbrekende functionaliteiten en hoogwaardige specificaties. Gelijktijdig printen en scannen zorgt voor nog meer productiviteit.

Multifunctionele Canon Large Format printer
Multifunctionele Canon Large Format Printer met opvangklep
Canon Large Format TX4100 - 3100 MFP

Canon LFP imagePROGRAF TX-serie

De imagePROGRAF TX-serie maken dankzij een scala aan krachtige functies, het tot de ideale printoplossing voor organisaties in de high-end CAD-markt en organisaties die in-house schitterende kleurenposters willen maken. 

 

Benieuwd hoe deze TX-serie u en uw omgeving verder kan helpen? Laat u begeleiden naar het juiste model en print er op los. 

Canon Large Format Printer

Duik in de wereld van hoogwaardig printen met Canon’s innovatieve imagePROGRAF TX-serie. Ontdek de ongeëvenaarde precisie en prestaties van deze grootformaat printers. 

Het belang van Canon Large Format Printer

Grootformaat printers spelen een cruciale rol in diverse sectoren. Van architectuur tot marketing, ontdek hoe deze krachtige machines de manier waarop we printen hebben getransformeerd. 

De kenmerken van TX-serie

De Canon TX-serie onderscheidt zich door unieke features en geavanceerde printkoptechnologie. Leer waarom deze printers vooroplopen in de wereld van grootformaat printen.