intelligent beheer van Doc & Data

Canon imagePROGRAF TM-serie

Canon LFP imagePROGRAF TM-serie

imagePROGRAF TM350 - TM355

De Canon LFP imagePROGRAF TM-serie is een 36-inch grootformaat printer met een optionele scanfunctie. Deze LFP is perfect voor allerlei creatieve projecten. Of u nu architect, ontwerper of fotograaf bent, deze printer levert professionele prints af met haarscherpe, heldere lijnen en van levendige rode tot diep zwarte kleuren. 

Nog beter is de mogelijkheid tot uitbreiding met de optionele Z36 en L36 scanmodule. Hiermee kunnen super nauwkeurige technische tekeningen en CAD-documenten digitaliseren met de allermooiste kleurdetails. 

Dankzij het borderless printen en het innovatieve inktsysteem, zien prints er steeds geweldig uit, zelf op uitdagende media. Met de ‘Hot Swap-technologie‘ is het mogelijk om de inkttanks te verwisselen tijdens het printen. Nieuwe magenta inkt zorgt dan weer voor een uitstekende weergave van rood, perfect voor afleveren van foto’s en posters. 

 

Geniet van een betere gebruikservaring met minder operationeel geluid, verbeterde productiviteit en intuïtieve functionaliteit. 

Canon imagePROGRAF TM-serie
Canon imagePROGRAF TM-serie
Canon imagePROGRAF TM-serie
Canon imagePROGRAF TM-serie

Canon LFP imagePROGRAF TM35x-serie

Perfect voor wekelijkse projecten zoals het printen van posters, CAD-tekeningen, technische tekeningen, banners of GIS-toepassingen. Ontdek meer over de mogelijkheden en gebruiksgemak van de Canon LFP imagePROGRAF TM350 of TM355. 

Canon LFP imagePROGRAF TM35x-serie all-in-one

Het digitaliseren van technische tekeningen, CAD en GIS was nog nooit zo precies en snel. De allermooiste kleurdetails komen hierbij tot leven dankzij een lichtsysteem met dubbele LED’s om parallel te printen en te scannen.

Canon LFP imagePROGRAF TM-serie
Canon LFP imagePROGRAF TM-serie
Canon LFP imagePROGRAF TM-serie

Canon LFP imagePROGRAF TM-serie

De Canon LFP imagePROGRAF TM-serie maken dankzij een scala aan krachtige functies, het tot de ideale printoplossing voor organisaties in de high-end CAD-markt en organisaties die in-house schitterende kleurenposters willen maken. 

 

 

Benieuwd hoe deze TM-serie u en uw omgeving verder kan helpen? Laat u begeleiden naar het juiste model en print er op los. 

Ontdek de kracht van de Canon LFP imagePROGRAF TM-serie

Welkom bij iDocta, uw toegangspoort tot de meest geavanceerde printoplossingen van Canon. Ontdek hoe onder andere de Canon TM 35x Serie uw creativiteit naar nieuwe hoogten kan tillen en uw bedrijf naar ongekende successen kan leiden.

Krachtige prestatie voor uw bedrijf met de Canon imagePROGRAF TM-serie

  • Verhoogde productiviteit: Dankzij de indrukwekkende printsnelheid van de Canon TM 35x Serie kunt u meer gedaan krijgen in minder tijd, waardoor uw bedrijf efficiënter kan werken en uw winst kan verhogen.

  • Ongeëvenaarde printkwaliteit: Met de geavanceerde printtechnologie van Canon levert de TM 35x Serie consistente en hoogwaardige resultaten, waardoor uw afgedrukte materialen er professioneel uitzien en indruk maken op klanten en partners.

  • Flexibele printopties: Of u nu technische tekeningen, posters, banners of CAD/GIS-toepassingen afdrukt, de Canon TM 35x Serie biedt een breed scala aan printopties om aan al uw behoeften te voldoen, waardoor uw creatieve mogelijkheden eindeloos zijn.

Laat de Canon TM-serie u inspireren door innovatie

  • Geavanceerde technologie: Met functies zoals Wi-Fi-connectiviteit en cloudprinten kunt u moeiteloos vanaf elk apparaat afdrukken, waar u ook bent, waardoor u altijd productief kunt blijven, zelfs onderweg.

  • Eenvoudige bediening: De intuïtieve touchscreen-interface van de Canon LFP imagePROGRAF TMx-Serie maakt het gemakkelijk om uw printtaken te beheren en aan te passen, waardoor u kostbare tijd bespaart en fouten minimaliseert.