intelligent beheer van Doc & Data

paginaoverzicht

Canon imagePROGRAF TM35x-serie all-in-one

imagePROGRAF TM-350 Lm36 / Z36

In de Canon imagePROGRAF TM35x-serie all-in-one kan u de TM-350 met een optionele scanfunctie terugvinden. Nog beter is de mogelijkheid tot uitbreiding met de optionele Z36 of Lm36 scan module. Hiermee kan u super nauwkeurige technische tekeningen en CAD documenten digitaliseren met de allermooiste kleuren details. 

 

Of u nu architect, ontwerper of fotograaf bent, deze plotter levert u de meest professionele prints af met haarscherpe, heldere lijnen. Opmerkelijk zijn de levendige rode tot de diep zwarte kleuren. 

Canon imagePROGRAF TM35x-serie all-in-one

Canon imagePROGRAF TM35x-serie all-in-one

Deze nieuwe serie is een must-have voor uw wekelijkse projecten met de nieuwste technologie, ongeëvenaarde prestaties!

 

Ontdek de kracht van de Canon imagePROGRAF TM35x-serie all-in-one printer. Dankzij de vernieuwde scanfunctionaliteit wordt het digitaliseren van documenten een moeiteloze ervaring. Met verbluffende precisie en snelheid legt deze innovatieve printer uw documenten vast en zet ze om in hoogwaardige digitale bestanden. 

 

Upgrade vandaag nog en ervaar de toekomst van scannen!

imagePROGRAF TM-355 Lm36 / Z36

Deze 36-inch grootformaat printer uit de Canon LFP imagePROGRAF TM35x-serie heeft een standaard geheugen van 128 GB en een standaard harde schijf van 500 GB. Hierdoor kan u nog professioneler en productiever te werk. 

 

Geniet van een betere gebruikerservaring met minder operationeel geluid, verbeterde productiviteit en intuïtieve functionaliteit. Dankzij de duidelijke instructies op de touchscreen heb je altijd een overzicht van belangrijke parameters. Zoals mediatype, resterende media, inkthoeveelheid.

Canon imagePROGRAF TM35x-serie all-in-one
Z36 scanner

De nieuwe Z36-scanners zijn compact en licht en bieden een neutralere look met een betere bediening 

Dankzij het lichtsysteem met dubbele LED’s verhoogt de bruikbaarheid dankzij de mogelijk om parallel te printen en te scannen. 

Canon imagePROGRAF TM35x-serie

De TM35x-serie vertegenwoordigt een krachtige en veelzijdige oplossing voor professionals in verschillende industrieën die streven naar hoogwaardige, nauwkeurige grootformaat print prestaties. Met geavanceerde technologieën en innovatieve functies biedt deze serie een indrukwekkende combinatie van snelheid, precisie en betrouwbaarheid.

imagePROGRAF TM35x-serie

Deze serie is ontworpen met de behoeften van moderne gebruikers in gedachten, met een focus op efficiëntie en gebruiksgemak. Dankzij zijn compacte ontwerp neemt hij weinig ruimte in beslag in elke werkomgeving, terwijl hij toch in staat is om professionele resultaten te leveren.

 

Met geavanceerde printkoptechnologieën en hoogwaardige inkten produceert de TM35x-serie levendige en nauwkeurige kleuren, zelfs bij de meest veeleisende toepassingen. Of het nu gaat om CAD/GIS-toepassingen, technische tekeningen, posters of banners, deze printers leveren consistent uitstekende resultaten.

 

Bovendien biedt de Canon imagePROGRAF TM35x-serie een scala aan handige functies, zoals draadloze connectiviteit, intuïtieve bediening via een gebruiksvriendelijk touchscreen en geavanceerde software-integraties, waardoor gebruikers een naadloze workflow kunnen realiseren en productiviteit kunnen maximaliseren.

Canon Large format printer

Kortom, de Canon LFP TM35x-serie is de ideale keuze voor professionals die streven naar hoogwaardige grootformaat print prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak in één geavanceerde oplossing. Met zijn indrukwekkende functies en prestaties zet deze serie de standaard voor grootformaat printen in de industrie.

De TM35x-serie staat aan de voorhoede van grootformaat printtechnologie, ontworpen om de meest veeleisende behoeften van professionals in diverse vakgebieden te vervullen. Of het nu gaat om architectuur, engineering, grafisch ontwerp, scholen of kantoren, deze serie biedt een combinatie van indrukwekkende prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.


Met zijn compacte ontwerp is de TM35x-serie perfect geschikt voor omgevingen waar ruimte kostbaar is. Het neemt minimale ruimte in beslag en past gemakkelijk op een bureau of in een kleine studio, zonder concessies te doen aan de prestaties. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor zowel kleine als middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan hoogwaardige grootformaat prints.


Een van de kenmerken die de  TM35x-serie onderscheidt, is zijn indrukwekkende printkwaliteit. Met geavanceerde printkoptechnologieën en hoogwaardige inkten produceert deze serie prints van uitzonderlijke helderheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid. Of het nu gaat om gedetailleerde technische tekeningen, kleurrijke posters of levendige banners, de resultaten zijn altijd indrukwekkend.


Bovendien is deze serie uitgerust met een reeks handige functies die de workflow optimaliseren en de productiviteit verhogen. Draadloze connectiviteit maakt het eenvoudig om vanaf verschillende apparaten te printen, terwijl de intuïtieve touchscreen-interface een moeiteloze bediening biedt. Geavanceerde software-integraties zorgen voor naadloze compatibiliteit met bestaande workflows, waardoor gebruikers hun productiviteit kunnen maximaliseren zonder extra complexiteit.


Daarnaast staat de Canon imagePROGRAF bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met robuuste constructie en hoogwaardige componenten is deze serie gebouwd om langdurige, probleemloze prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omgevingen. Dit zorgt voor gemoedsrust voor gebruikers, wetende dat hun investering is beschermd en dat ze kunnen vertrouwen op consistente resultaten, keer op keer.


Kortom, de TM35x-serie biedt een complete oplossing voor professionals die streven naar de hoogste normen in grootformaat printen. Met zijn indrukwekkende prestaties, gebruiksvriendelijke ontwerp en betrouwbaarheid is deze serie een waardevolle aanwinst voor elke werkomgeving.