intelligent beheer van Doc & Data

imageRUNNER ADVANCE DX C3900-series

Slim

ontworpen voor optimale prestaties

Ontdek de kracht van geavanceerde documentverwerking met de innovatieve imageRUNNER ADVANCE DX C3900-series. Deze A3-kleurenapparaten zijn slim ontworpen voor optimale prestaties, waardoor ze de productiviteit naar nieuwe hoogtes brengen. 

 

Deze all-in-one printer biedt een scala aan functies die zijn ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren en de workflow te stroomlijnen.  Met snelle afdrukmogelijkheden en geavanceerde scantechnologie kunnen documenten in een oogwenk worden verwerkt, waardoor kostbare tijd wordt bespaard voor uw team. Denk maar aan eenvoudig digitaliseren, organiseren en delen dankzij OCR, en bestandscompressie. volledig in harmonie met UniFLOW Online Express, standaard geleverd en biedt cloud-connectiviteit en eenvoudig printbeheer. 

 

De imageRUNNER ADVANCE DX C3900 beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface die het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot alle functies. Dankzij de nieuwe tonertechnologie vertaalt deze reeks zich naar een lage kost per pagina.

 

A3 fc imageRunner DX C3900 series

imageRUNNER DX C3900-series

Als het gaat om geavanceerd printen, scannen en kopiëren, is de Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3900-series een ware krachtpatser. Deze all-in-one printer biedt een scala aan functies die zijn ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren en de workflow te stroomlijnen. Laat u begeleiden en ontdek wat deze indrukwekkende serie te bieden heeft. 

 

  • Supersnelle documentverwerking
  • Geavanceerde beveiliging
  • Slim documentbeheer 
De toekomst van het bedrijfsleven is digitaal. Canon imageRUNNER ADVANCE DX is een nieuwe generatie slimme multifunctionele printers die zijn ontworpen om elke stap van uw digitale transformatie te ondersteunen en te versnellen.
Michel Vandermarliere
Michel Vandermarliere
Zaakvoerder
Canon all-in-one printer imageRUNNER DX ADVANCE C3900 - Series
Canon all-in-one printer DX C3922i
pagina's per minuut
0
Canon all-in-one printer imageRUNNER DX ADVANCE C3900 - Series
Canon all-in-one printer DX C3926i
pagina's per minuut
0
Canon all-in-one printer imageRUNNER DX ADVANCE C3900 - Series
Canon all-in-one printer DX C3930i
pagina's per minuut
0
Canon all-in-one printer imageRUNNER DX ADVANCE C3900 - Series
Canon all-in-one printer DX C3935i
pagina's per minuut
0
remarketing C3900-series

Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3900 -series

De Canon imageRUNNER DX C39-reeks is een geavanceerde multifunctionele printer die uitblinkt in kwaliteit en functionaliteit. Met een scala aan indrukwekkende functies en een intuïtieve interface biedt deze printer een efficiënte en betrouwbare oplossing voor verschillende bedrijfsbehoeften. Of het nu gaat om printen, scannen, kopiëren of documentbeheer, de Canon imageRUNNER DX C39-reeks is ontworpen om aan de eisen van moderne kantooromgevingen te voldoen.

Overzicht van de functies van de Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3900-series

De Canon imageRUNNER DX C39-reeks biedt een uitgebreide reeks functies die bijdragen aan een naadloze workflow en uitstekende resultaten. Hieronder volgen enkele van de opvallende kenmerken:

Hoogwaardige print- en scanmogelijkheden

Met de Canon imageRUNNER DX C39-reeks kunt u rekenen op hoogwaardige prints en scans. De printer levert scherpe tekst en levendige afbeeldingen, waardoor uw documenten er professioneel uitzien. Bovendien zorgt de geavanceerde scantechnologie ervoor dat zelfs de kleinste details nauwkeurig worden vastgelegd.

Geavanceerde beveiligingsfuncties

In een tijd waarin gegevensbeveiliging van cruciaal belang is, biedt de Canon imageRUNNER DX C39-reeks geavanceerde beveiligingsfuncties om uw vertrouwelijke informatie te beschermen. Met functies zoals gebruikersauthenticatie, beveiligd printen en gegevensversleuteling kunt u met een gerust hart afdrukken, scannen en kopiëren.

Gebruiksvriendelijke interface

Dankzij de intuïtieve interface van de Canon imageRUNNER DX C39 – series kunnen gebruikers moeiteloos toegang krijgen tot alle functies en instellingen. Het gebruiksvriendelijke touchscreen zorgt voor een vlotte en intuïtieve bediening, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het uitvoeren van taken.

Intuïtief touchscreen-display

Interactie met de imageRUNNER DX C3900-series is moeiteloos dankzij het intuïtieve touchscreen-display. De responsieve interface stelt gebruikers in staat om door verschillende opties en instellingen te navigeren met gemak. Of u nu een specifieke functie moet selecteren of instellingen wilt aanpassen, het touchscreen-display maakt het eenvoudig en handig.

Aanpasbare instellingen en snelkoppelingen

Elk bedrijf heeft unieke vereisten, en de imageRUNNER DX C3900 – series speelt hierop in door aanpasbare instellingen en snelkoppelingen aan te bieden. U kunt het apparaat aanpassen aan uw voorkeuren en veelgebruikte functies, waardoor snellere toegang en verbeterde workflow-efficiëntie mogelijk zijn.

Mogelijkheden voor extern beheer

Het beheren van uw printerpark wordt eenvoudig met de mogelijkheden voor extern beheer van de imageRUNNER DX C259/359i. Via een gecentraliseerd beheersysteem kunt u de status van het apparaat controleren, instellingen configureren en problemen op afstand oplossen. Deze externe toegankelijkheid bespaart tijd en vermindert de behoefte aan on-site technische ondersteuning.

Efficiënt Documentbeheer

Met de Canon all-in-one printer imageRUNNER ADVANCED DX C39-reeks kunt u documenten efficiënt beheren. De printer ondersteunt verschillende bestandsformaten en biedt geavanceerde opties voor documentverwerking, zoals automatische tekstherkenning (OCR) en bestandscompressie. Hierdoor kunt u documenten gemakkelijk digitaliseren, organiseren en doorzoekbaar maken.

Documentorganisatie en -terugvinding

Het lokaliseren van specifieke documenten kan tijdrovend en frustrerend zijn. De imageRUNNER DX C3900 – series vereenvoudigt dit proces met zijn mogelijkheden voor documentorganisatie en -terugvinding. Door efficiënte zoekfuncties en metadata-tags te implementeren, kunt u snel de documenten vinden die u nodig heeft, wat leidt tot efficiëntere samenwerking en informatie-uitwisseling.

Naadloze integratie met cloudservices

De imageRUNNER DX C3900 – series biedt naadloze integratie met populaire cloudservices zoals Google Drive en Microsoft OneDrive. Deze integratie maakt rechtstreekse toegang mogelijk tot op de cloud opgeslagen documenten vanaf het apparaat, waardoor

u altijd en overal documenten kunt afdrukken en openen, zonder dat u een computer nodig heeft.

Mogelijkheden voor extern beheer

Het beheren van uw printerpark wordt eenvoudig met de mogelijkheden voor extern beheer van de imageRUNNER DX C259/359i. Via een gecentraliseerd beheersysteem kunt u de status van het apparaat controleren, instellingen configureren en problemen op afstand oplossen. Deze externe toegankelijkheid bespaart tijd en vermindert de behoefte aan on-site technische ondersteuning.

Veelzijdige Connectiviteit

De Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3900-series is ontworpen met connectiviteit in gedachten. Met opties zoals draadloos printen en mobiele printmogelijkheden kunt u eenvoudig verbinding maken met verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets. Dit maakt het delen en afdrukken van documenten nog gemakkelijker.

Bekabelde en draadloze connectiviteitsopties

Of u nu verbinding wilt maken via een bekabeld netwerk of draadloos, de imageRUNNER DX C3900 – series biedt diverse opties. Dit zorgt ervoor dat u flexibiliteit heeft bij het aansluiten van het apparaat op uw bestaande infrastructuur, en dat gebruikers moeiteloos verbinding kunnen maken, ongeacht hun voorkeursmethode.

Integratie met bestaande IT-infrastructuur

De imageRUNNER DX C3900-series kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande IT-infrastructuur. Dit betekent dat u het apparaat kunt laten werken binnen uw huidige netwerk- en softwareomgeving, waardoor een soepele implementatie mogelijk is zonder grote verstoringen.

Ondersteuning voor verschillende bestandsindelingen

De imageRUNNER DX C3900-series biedt ondersteuning voor diverse bestandsindelingen, wat betekent dat u eenvoudig documenten kunt afdrukken en scannen in het gewenste formaat. Of het nu gaat om standaarddocumenten, afbeeldingen of specifieke bestandstypen, dit apparaat kan ermee omgaan.

Duurzaamheid en Kostenbesparing

Naast zijn indrukwekkende prestaties en functies, zet de imageRUNNER DX C3900i zich ook in voor duurzaamheid en kostenbesparing.

Energiebesparende functies

Met toenemende aandacht voor milieubewustzijn biedt de imageRUNNER DX C3900i energiebesparende functies die het stroomverbruik verminderen wanneer het apparaat niet in gebruik is. Dit draagt niet alleen bij aan lagere energiekosten, maar ook aan de algemene inspanningen voor milieubescherming.

Optimalisatie van toner- en papiergebruik

De imageRUNNER DX C3900i beschikt over functies die toner- en papiergebruik optimaliseren. Dubbelzijdig afdrukken wordt bijvoorbeeld gestimuleerd, waardoor u papier bespaart en bijdraagt aan een duurzamere werkomgeving.

Afstandsmonitoring en onderhoud

Met de mogelijkheid voor afstandsmonitoring en onderhoud kunt u de status van het apparaat controleren en problemen oplossen zonder fysiek aanwezig te zijn. Dit vermindert de noodzaak voor regelmatige on-site controles en minimaliseert downtime.

Conclusie

De Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3900-series vertegenwoordigt een revolutie in kantoorautomatisering. Met zijn geavanceerde functies, uitstekende prestaties en gebruikersgerichte ontwerp, is dit apparaat een waardevolle aanvulling voor elke moderne werkplek. Of het nu gaat om het verbeteren van productiviteit, beveiliging, documentbeheer of duurzaamheid, de imageRUNNER DX C3900i biedt een allesomvattende oplossing.

FAQs
1. Kan de imageRUNNER DX C3900i worden geïntegreerd met ons bestaande netwerk?

Ja, de imageRUNNER DX C3900i kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande IT-infrastructuur.

2. Zijn er opties voor mobiel afdrukken beschikbaar?

Ja, de imageRUNNER DX C3900i ondersteunt verschillende mobiele afdrukopties, zodat u documenten kunt afdrukken vanaf uw smartphone of tablet.

3. Hoe worden vertrouwelijke documenten beschermd?

De imageRUNNER DX C3900i biedt beveiligde afdruk- en gebruikersauthenticatiefuncties, evenals gegevensversleuteling, om vertrouwelijke informatie te beschermen.

4. Kan ik de instellingen van het apparaat aanpassen aan onze specifieke behoeften?

Ja, de imageRUNNER DX C3900i biedt aanpasbare instellingen en snelkoppelingen, zodat u het apparaat kunt configureren op basis van uw voorkeuren.

5. Helpt de imageRUNNER DX C3900i ons bij kostenbesparing?

Ja, de imageRUNNER DX C3900i beschikt over energiebesparende functies en optimalisatiemogelijkheden voor toner- en papiergebruik, wat kan bijdragen aan kostenbesparing op lange termijn.

Hierbij haalt u met de Canon imageRUNNER DX C3900i niet alleen een geavanceerde printer in huis, maar ook een krachtig instrument om de productiviteit te verhogen en uw documentbeheer te optimaliseren. Dit apparaat belichaamt de evolutie van kantoorautomatisering en vormt een solide investering voor de toekomst van uw bedrijf.