Canon software UniFLOW

Een centrale oplossing, ontwikkeld door Canon, voor al uw print-, scan en apparaatmanagement.
03uniflowintelligent_routing_tcm43-902079

Routing

Met uniFLOW kan de beheerder bepalen hoe en waar documenten worden geprint. Hierdoor worden lange wachtrijen bij desktopprinters als gevolg van grote printopdrachten vermeden en bespaart u kosten door het centrale beheer van het aantal kleurenprints.

02uniflowsecure_printing_tcm43-902081

Beveiligd Printen

Met uniFLOW kunnen gebruikers gevoelige documenten naar iedere netwerkprinter sturen en pas printen als ze de documenten ophalen. Op deze manier kan een gebruiker zelf beslissen waar en wanneer hij print, in de wetenschap dat de documenten in de tussentijd beveiligd blijven.

04uniflowadvanced-scan_tcm43-902075

Geavanceerd scannen

Gebruikers kunnen documenten snel en eenvoudig comprimeren of scannen en direct naar email of bestandssystemen zoals Microsoft SharePoint of LunaDOC verzenden. De gepersonaliseerde werkprocessen staan gebruikers gedurende het hele proces bij en zorgen voor een consistente gebruikerservaring.

01uniflowcost_tracking_tcm43-902076

Kosten

uniFLOW heeft een ingebouwd rapportagesysteem voor al uw print-, kopieer-, en scankosten. Zo kunt u precies zien wat u uitgeeft, wie het uitgeeft en hoe u kosten kunt afschrijven en kunt besparen.

05uniflowdocument_security_tcm43-902077

Beveiligd Printen

Het lekken van informatie is voor elke organisatie een ernstige bedreiging. Alle vertrouwelijke gegevens worden gecontroleerd en dure informatielekken worden vermeden.

06uniflowmobile_printing_tcm43-902080

Mobiel printen

uniFLOW brengt printmogelijkheden voor mobiele apparatuur naar uw organisatie. Of het nu gaat om documenten die lokaal zijn opgeslagen of in op de cloud-gebaseerde toepassingen, gebruikers of gasten kunnen nu printen vanaf mobiele apparatuur met internettoegang zonder de netwerkbeveiliging in gevaar te brengen.

Hulp nodig?

Contact