intelligent beheer van Doc & Data

Canon printer i-SENSYS X zwar-wit

Canon printer i-SENSYS X zwart-wit

Snel en betrouwbaar printen

Stap binnen in de wereld van efficiënt kantoorwerk met de Canon printer i-SENSYS X zwart-wit. Als de titel van snelheid en precisie, biedt deze printserie een naadloze aanvulling opgrotere printerparken, zonder de complexiteit van scanfunctionaliteiten. 

 

De Canon i-SENSYS X staat synoniem voor betrouwbaarheid en haarscherpe afdrukken. Met een focus op hoogwaardige zwart-wit prints, ontketent deze printer serie de volledige potentie van moeiteloos printen zonder concessies. Of u nu op zoek bent naar een krachtige aanvulling op uw bestaande printerpark of simpelweg efficiëntie naar een hoger niveau wilt tellen, deze i-SENSYS X-serie maakt indruk met zijn snelheid en gebruiksgemak. 

 

Deze serie is ontworpen met het oog op prestaties en eenvoud, waardoor het de perfecte keuze is voor bedrijven die streven naar professionele resultaten zonder onnodige franje. Geniet van de voordelen van een printer die zich volledig richt op de kern: afdrukken van topkwaliteit, zonder overbodige functies.  

Canon i-SENSYS X 1440P(r)

De i-Sensys X 1440P-serie is een compacte en veilige zwart-wit A4 laserprinters, perfect als aanvulling op de printoplossingen voor grotere kantoren met een hoge printkwaliteit.

Met zijn maximale papierinvoercapaciteit van 900 bladen en automatisch dubbelzijdig printen kan u als geen ander productief te werk gaan. 

Canon printer i-SENSYS X

Ontvang een Offerte voor de canon printer i-SENXYS X zwart-wit

Upgrade vandaag nog naar de Canon printer i-SENSYS X zwart-wit en ervaar de perfecte combinatie van betrouwbaarheid, snelheid en precisie voor een soepele kantoorworkflow. Verbeter je printervaring en ontdek de eenvoud van geavanceerd afdrukken met deze indrukwekkende printer. 

Canon i-SENSYS X 1643P

De i-SENSYS X C1643P is een snelle zwart-wit printer met een hoge capaciteit voor drukke werkomgevingen zoals; producties, magazijnen, transport… Met zijn hoge snelheden tot wel 43 pagina’s per minuut print deze serie automatisch dubbelzijdig. Standaard heeft deze i-SENSYS een invoercapaciteit van 650 pagina’s, maar is op te bouwen tot wel 2300 pagina’s.

Tevens is deze serie geschikt voor elke opstelling dankzij het compacte formaat en lage gewicht. 

i-SENSYS X 1800P-serie

De Canon printer i-SENSYS X C1800P-serie is een high-speed zwart-wit A4 printer met robuuste beveiliging. Naast deze ongeziene snelheid is het dankzij zes verschillende configuraties met de optionele papierladen mogelijk om veelzijdig te printen. Deze serie kan gebruikt worden als een standaard bureauprinter of als vrijstaand werkstation, flexibel aan iedere werkomgeving. 

 

Met zijn hoge snelheden tot wel 71 pagina’s per minuut print deze serie automatisch dubbelzijdig. Standaard heeft deze i-SENSYS een invoercapaciteit van 650 pagina’s, maar is op te bouwen tot wel 4300 pagina’s.