intelligent beheer van Doc & Data

paginaoverzicht

Canon scanner imageFORMULA A4

imageFORMULA ScanFront 400

Deze krachtige Canon scanner is perfect te integreren in het netwerk en tilt uw documentenbeheer naar nieuwe hoogten. Ontworpen voor snelheid en precisie, biedt de imageFORMULA ScanFront 400 een naadloze oplossing voor het vastleggen, delen en beheren van documenten in diverse bedrijfsomgevingen. Ideaal voor gedeeld of gedecentraliseerd scannen. 

Canon Scanner A4

Canon scanner imageFORMULA

De Canon imageFORMULA is een toonaangevende lijn van documentscannersystemen die uw bedrijf kan voorzien van geavanceerde functies en betrouwbare prestaties.

 

Of u nu op zoek bent naar een desktop scanner of een scanner met een hogere verwerkingscapaciteit, de Canon  imageFORMULA is de scanner voor uw bedrijf.

 

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe deze oplossing uw bedrijf efficiënter kan maken. Verbeter uw bedrijfsprocessen en bespaar tijd en geld met de Canon imageFORMULA.

imageFORMULA DR-S250N

De slanke, ultra compacte Canon scanner imageFORMULAR DR-S250N is de ultieme ruimtebespaarder en  ideaal voor gebruik door meerdere gebruikers in kleine kantoren, bedrijfsafdelingen en werkruimtes.

Optimaliseer de productiviteit en verbeter de eciëntie van de bedrijfsworkflow wanneer gebruikers moeten scannen vanaf verschillende werkplekken.

De DR-S250N biedt een snelle, eenvoudige en betrouwbare scanoplossing dankzij de online scanfunctionaliteit zonder driver en de mogelijkheid om opdrachten rechtstreeks te scannen.

Canon scanner imageFORMULA A4

Canon scanner imageFORMULA A4

Canon scanner imageFORMULA A4​

Canon scanner imageFORMULA A4​