intelligent beheer van Doc & Data

Canon Large Format Printer

Ontdek de kracht van de Canon Large Format Printer

Een Canon Large Format Printer kiezen die voldoet aan al uw professionele en creatieve printbehoeften kan een hele taak zijn. Daarom hebben wij met iDocta voor u een selectie gemaakt uit, de volgens ons, twee van Canon’s meest gewaardeerde series: de imagePROGRAF TM-serie en de imagePROGRAF TX-serie.

 

Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw ontwerpstudio, architectenbureau, reprografische omgeving of commerciële drukkerij, deze selectie sluit perfect aan bij u dagelijkse of wekelijkse projecten. 

Met een Canon Large Format Printer investeer je in betrouwbaarheid, precisie en prestaties. Benieuwd naar welke printer het beste bij uw behoeften past? Ontdek ons assortiment en laat je inspireren door de mogelijkheden van grootformaat printen met Canon. 

 

Met iDocta helpen we u graag begeleiden naar de juiste keuze op maat voor uw behoeften.

Canon imagePROGRAF TM

TM-series voor wekelijkse projecten

Deze Canon Large Format Printers zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van professionals die opzoek naar superieure kwaliteit en veelzijdigheid. Met de geavanceerde functies zoals het LUCIA TD- inktsysteem en een optionele scanfuncties leveren de TM-printers verbluffende resultaten.

Van scherpe lijnen tot levendige kleuren op diverse media. Perfect voor opvallende CAD-tekeningen en marketingmateriaal. 

Canon imagePROGRAF TX

TX-serie voor dagelijkse projecten

Deze Canon Large Format Printer serie tilt grootformaat printen naar een hoger niveau met zijn krachtige prestaties en indrukwekkende snelheid. Of u nu werkt aan technische documenten, banners of foto’s, de TX-serie biedt ongeëvenaarde productiviteit en flexibiliteit. Met de optionele dubbele rol functie, kan u de productie zonder onderbreken doorzetten. 

Ontdek meer

Haal meer uit uw Canon Large Format Printer

Bent u al in het bezit van een Canon Large Format Printer maar haalt u er niet het maximale uit? Onze experts bij iDocta staan voor u klaar om u te begeleiden vanaf het selectieproces tot aan het optimaal gebruiken van uw printer. We bieden trainingen, tips en tricks om uw workflow te optimaliseren en besparingen te realiseren op uw printkosten. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe u uw Canon Large Format Printer kunt inzetten om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Optimaliseer uw printerervaring

Onze modellen staan voor u klaar

Canon Large Format Printer

Canon Large Format Printers zijn krachtige apparaten die ontworpen zijn om hoogwaardige afdrukken te produceren op grotere formaten dan traditionele printers. Met geavanceerde technologieën en veelzijdige functionaliteiten bieden ze een scala aan voordelen voor verschillende industrieën en toepassingen.

Voordelen Canon Large Format Printer

Als het gaat om het kiezen van een grote formaat printer, zijn er tal van redenen waarom Canon een topkeuze is. Allereerst staat Canon bekend om zijn uitzonderlijke afdrukkwaliteit, die zelfs de meest veeleisende professionals tevreden stelt. Of het nu gaat om levendige kleuren of scherpe details, een Canon Large Format Printer levert consistent uitstekende resultaten.

Daarnaast bieden Canon printers een breed scala aan media-ondersteuning, waardoor gebruikers kunnen experimenteren met verschillende materialen en texturen. Van glanzend fotopapier tot stevig karton, deze printers kunnen vrijwel elk type media aan, waardoor ze ideaal zijn voor diverse creatieve projecten.

Efficiëntie en productiviteit zijn nog twee voordelen die Canon Large Format Printers onderscheiden. Met snelle afdruksnelheden en geavanceerde functies zoals dubbelzijdig afdrukken en automatische documentinvoer, helpen ze gebruikers om hun werk sneller en gemakkelijker te doen.

 

Toepassingen van een Canon Large Format Printer

De veelzijdigheid van Canon Large Format Printers maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen. In de wereld van grafisch ontwerp en kunst zijn deze printers ideaal voor het produceren van posters, banners en andere promotionele materialen met levendige kleuren en scherpe details.

 

Architecten en bouwprofessionals vertrouwen op Canon Large Format Printers voor het afdrukken van technische tekeningen, plattegronden en schematische weergaven met precisie en nauwkeurigheid. Dankzij hun vermogen om gedetailleerde lijnen en complexe structuren weer te geven, zijn deze printers onmisbaar in de bouwsector.

 

Voor professionals op het gebied van CAD (Computer-Aided Design) bieden Canon Large Format Printers de mogelijkheid om complexe ontwerpen en technische illustraties op groot formaat af te drukken. Of het nu gaat om architectonische plannen, machineonderdelen of elektrische schema’s, deze printers leveren consistente resultaten van hoge kwaliteit.

Belangrijke functies van Canon Large Format Printers

Wat maakt Canon Large Format Printers zo speciaal? Een van de belangrijkste kenmerken is de printresolutie en precisie. Met geavanceerde printkoppen en inktsystemen kunnen deze printers details vastleggen met verbazingwekkende helderheid en scherpte, waardoor zelfs de kleinste nuances in het beeld worden weergegeven.

 

Daarnaast bieden Canon Large Format Printers verschillende inkttechnologieën om aan verschillende behoeften te voldoen. Of het nu gaat om pigmentinkten voor duurzame afdrukken of dye-inkten voor levendige kleuren, gebruikers kunnen de inktselectie afstemmen op hun specifieke projectvereisten.

 

Wat betreft mediaformaten en -capaciteiten, Canon Large Format Printers bieden flexibiliteit en veelzijdigheid. Van standaardformaten zoals A4 en A3 tot grotere formaten zoals A2, A1 en zelfs A0, deze printers kunnen afdrukken op een breed scala aan mediaformaten, waardoor gebruikers maximale vrijheid hebben bij het kiezen van het juiste formaat voor hun projecten.

Vergelijking met andere grootformaat printers

Wanneer het aankomt op het kiezen van een grote formaat printer, zijn er tal van opties beschikbaar op de markt. Echter, Canon Large Format Printers onderscheiden zich door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitgebreide functionaliteiten.

In vergelijking met concurrenten bieden Canon printers vaak meer functies en betere prestaties voor een vergelijkbare prijs. Of het nu gaat om afdrukkwaliteit, snelheid, of gebruiksgemak, Canon Large Format Printers scoren hoog op alle fronten, waardoor ze een populaire keuze zijn onder professionals in verschillende sectoren.