intelligent beheer van Doc & Data

paginaoverzicht

Canon imagePROGRAF TX-serie all-in-one

imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36

High-speed 36-inch

In de Canon imagePROGRAF TX-serie all-in-one kan u de 3100 terugvinden. Hiermee kan u printen tot wel 3,2 ppm. Perfect voor CAD-, GIS- en posterontwerpen.

 

Voor het eerst op een 36-inch model is er een optie om een tweede roleenheid te voorzien. Hierdoor is automatisch overschakelen mogelijk.

Door de grote vraag naar all-in-one oplossingen voor het kopiëren en digitaliseren van tekeningen en plannen, komt de imagePROGRAF TX-serie 31 MFP Z36 voor de dag met de nieuwe geïntegreerde Z36- scanners. 

Canon imagePROGRAF TX-serie all-in-one

imagePROGRAF TX-serie all-in-one

Gelijktijdige printen en scannen en de hotswap inkttanks zorgen voor een verhoogde productiviteit.  Het is mogelijk om zonder witrand op alle mediabreedtes te printen.

 

Met een ongeziene snelheid en precisie, bouwt deze nieuwste serie  voort op de kerntechnologieën van de vorige imagePROGRAF modellen en maakt gebruik van 5-kleuren. 

 

Daarnaast biedt iDocta een goede opvolging en service na installatie. Met een woordje uitleg, kan iedereen zorgeloos aan de slag. 

imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36

All-round 44-inch

In de imagePROGRAF TX-serie all-in-one kan u ook de TX-4100 terugvinden. Deze serie onderscheidt zich met het Colotrac SingleSensor-technologie waardoor het scannen van technische tekeningen en afbeeldingen, constant nauwkeurig is met verbluffende details. Gelijktijdig printen en scannen zorgt voor nog meer workflow-efficiëntie.

 

Deze grootformaat printer past perfect in drukke werkomgevingen. 

Canon imagePROGRAF TX-serie all-on-one
MFP Z36

De nieuwe Z36-scanners zijn compact, licht en bieden een neutrale look en een betere bediening.  Dankzij een lichtsysteem met dubbele LED’s verhoogt de bruikbaarheid om parrallel te printen en te scannen. 

TX4100-3100

Waarom kiezen voor de imagePROGRAF TX-serie?

De TX-serie all-in-one combineert printen van hoge kwaliteit met snelheid en efficiëntie. Met 5 kleuren en hotswap inkttanks kun je printen zonder onderbrekingen en met ongeëvenaarde precisie. Maar er zijn meer redenen om voor deze serie te kiezen, namelijk:

Dubbele rol invoer
Professionele GIS/CAD
Margeloos printen
Automatisch bijsnijden