intelligent beheer van Doc & Data

imageRUNNER ADVANCE DX 529/619/719i

Innovatieve

topkwaliteit

De imageRUNNER ADVANCE DX 529/619/719i van Canon biedt slimme en veilige multifunctionele zwart-wit A4-printers met all-in-one cartrigdes aan. Innovatieve scantechnologie zorgt voor nauwkeurig en snel scannen zonder strepen, terwijl uniFLOW online Express-cloudsoftware verbeterde cloud-connectiviteit biedt. 

 

Deze all-in-one printer is niet zomaar een apparaat; de imageRUNNER DX 529-series is een belichaming van snelheid en veelzijdigheid. Van ongeëvenaarde printsnelheden tot een intuïtieve interface en milieuvriendelijk ontwerp, deze printer staat garant voor indrukwekkende resultaten zonder concessies. 

 

 

 

 

 

imageRUNNER ADVANCE DX 529/619/719i

iDocta gaat verder dan alleen een printer leveren. Ontvang waardevolle ondersteuning, uptdaten en exclusieve inzichten om het maximale uit je imageRUNNER te halen. We investeren graag mee in uw succes. 

 

Ontdek vandaag nog de kracht van de Canon IRA DX 529/619/719i en maak van elke printopdracht een indrukwekkende ervaring.

'Het milieubewuste ontwerp zorgt voor een energiebesparing en maakt gebruik van gerecycleerd materiaal zonder in te boeten op prestaties.'
iDocta Wouter Balcaen
Wouter Balcaen
Zaakvoerder
imageRUNNER ADVANCE DX 529/619/719i
imageRUNNER ADVANCE DX 529i
pagina's per minuut
0
imageRUNNER DX 719/619/529 innerfinisher
imageRUNNER ADVANCE DX 619i
pagina's per minuut
0
imageRUNNER DX 719/619/529 fullboddy
imageRUNNER ADVANCE DX 719i
pagina's per minuut
0
imageRUNNER 529-series ambient

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 529/619/719i

Ontdek de ultieme printervaring

Til uw printervaring naar een hoger niveau met de imageRUNNER DX series. Ontdek waarom deze printer de perfecte keuze is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. 

Ongeëvenaarde Snelheid en Prestaties

De Canon DX 529/619/719i is ontworpen met snelheid in gedachten. Ervaar indrukwekkende printsnelheden, of u nu grote documenten afdrukt of scherpe rapporten nodig hebt. Deze printer levert consistent hoogwaardige resultaten, ongeacht de omvang van je printopdracht.

Veelzijdigheid in Functionaliteit

De veelzijdigheid van de imageRUNNER 529/619/719i maakt hem geschikt voor diverse taken. Van printen en kopiëren tot scannen en faxen, deze all-in-one printer kan het allemaal. Bespaar ruimte en geniet van de efficiëntie van één apparaat voor al uw kantoorbehoeften.

Gebruiksgemak voor Iedereen

Een intuïtief touchscreen maakt de bediening van de printer eenvoudig voor iedereen. Met gebruiksvriendelijke functies en duidelijke navigatie wordt printen een moeiteloze ervaring. Bespaar tijd en minimaliseer frustraties met de eenvoudige interface van de imageRUNNER ADVANCE DX.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Kies voor duurzaamheid met de Canon 529/619/719i. Het milieubewuste ontwerp zorgt voor energiebesparing en maakt gebruik van recyclebare materialen. Verminder je ecologische voetafdruk zonder in te leveren op prestaties.

Kostenbesparing en Efficiëntie

De DX 529/619/719i is niet alleen krachtig, maar ook kostenefficiënt. Optimaliseer het gebruik van toner en papier, waardoor je geld bespaart op de lange termijn. Maak een slimme investering in een printer die zichzelf snel terugverdient.