intelligent beheer van Doc & Data

imageRUNNER ADVANCE DX 4900-serie

Optimaal

en ongeëvenaard

De imageRUNNER ADVANCE DX 4900-serie van Canon biedt slimme en veilige multifunctionele zwart-wit A3-printers. met all-in-one cartrigdes aan. Innovatieve scantechnologie zorgt voor nauwkeurig en snel scannen zonder strepen, terwijl uniFLOW online Express-cloudsoftware verbeterde cloud-connectiviteit biedt. 

 

Deze all-in-one printer is ontworpen met uw productiviteit in gedachten. Ervaar razendsnelle printsnelheden waardoor je nooit meer hoeft te wachten op belangrijke documenten. Deze printer maakt indruk met zijn vermogen om grote printopdrachten met gemak te verwerken. Perfect voor grote hoeveelheden zwart-wit afdrukken en CMR’s. 

imageRUNNER ADVANCE DX 4900-serie

iDocta gaat verder dan alleen een printer leveren. Ontvang waardevolle ondersteuning, uptdaten en exclusieve inzichten om het maximale uit je imageRUNNER te halen. We investeren graag mee in uw succes. 

 

Ontdek vandaag nog de kracht van de Canon IRA DX 4900-serie en maak van elke printopdracht een indrukwekkende ervaring.

imageRUNNER ADVANCE DX 4900-serie
IRA DX 4925i
pagina's per minuut
0
imageRUNNER ADVANCE DX 4900-serie
IRA DX 4935i
pagina's per minuut
0
imageRUNNER DX 4900-serie
IRA DX 4945i
pagina's per minuut
0
49-000 SERIES

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 4900-serie

Ontdek de topklasse printervaring

Welkom bij de revolutie in printen: de Canon imageRUNNER 4900-serie. Deze all-in-one printer tilt uw printervaring naar een ongekend niveau. Ontdek hier waarom deze serie de ideale keuze is voor wie streeft naar efficiëntie, snelheid en betrouwbaarheid. 

Snelheid en productiviteit

De Canon DX 4900-serie is ontworpen met uw productiviteit in gedachten. Ervaar razendsnelle printsnelheden, waardoor u nooit meer hoeft te wachten op belangrijke documenten. Deze printer maakt indruk met zijn vermogen om grote printopdrachten met gemak te verwerken.

Geavanceerde functionaliteiten

De mogelijkheden van de imageRUNNER DX 4900-serie zijn eindeloos. Van geavanceerde scanopties tot naadloze integratie in je netwerk, deze printer biedt een breed scala aan functies die aansluiten op de behoeften van moderne zakelijke omgevingen.

Milieuvriendelijk ontwerp

Duurzaamheid staat centraal in de Canon imageRUNNER. Het milieubewuste ontwerp minimaliseert de ecologische impact zonder in te leveren op prestaties. Bespaar niet alleen op kosten, maar draag ook bij aan een groenere planeet.

Kostenbesparing zonder compromis

Bespaar op operationele kosten zonder compromissen te sluiten. De DX 4900-serie optimaliseert het gebruik van toner en papier, waardoor je portemonnee en het milieu worden gespaard. Een investering die zichzelf snel terugbetaalt.

Intuïtief gebruiksgemak

De gebruiksvriendelijke interface van de imageRUNNER ADVANCE DX 4900-serie maakt printen moeiteloos. Met een intuïtief touchscreen en eenvoudige navigatie kunnen zelfs beginners de printer zonder gedoe bedienen. Tijd besparen was nog nooit zo eenvoudig.