intelligent beheer van Doc & Data

paginaoverzicht

i-SENSYS X C1333i

Dé aanvullende all-in-one printer

De Canon all-in-one printer i-SENSYS X C1333i biedt hoogwaardige print- en scanmogelijkheden met een lage gebruikskost. Dit is mogelijk dankzij de exclusieve tonercartidges. 

Deze serie kleuren multifunctionele printer heeft een compact ontwerp en voegt essentiële flexibiliteit toe aan zakelijke printbehoeften. Canon uniFLOW Online zorgt voor een eenvoudige integratie in uw bestaande apparatenpark en kan hierdoor een consistente gebruikerservaring garanderen. 

De nieuwe generatie i-SENSYS X-serie van Canon is ontworpen als een essentieel onderdeel voor de uiteenlopende eisen van informatiebeheer van de moderne organisaties.

Canon all-in-one printer i-SENSYS 1333i

i-SENSYS X C1333i

Met de Canon i-SENSYS X C1333i krijg je niet alleen een printer, maar een parner die voldoet aan al je printbehoeften. Ervaar zelf de perfecte combinatie van efficiëntie en kwaliteit. Maak van elke printopdracht een succesverhaal met de Canon i-SENSYS X C1333i.

 

Daarnaast biedt iDocta een goede opvolging en service na installatie. Met een woordje uitleg kan iedereen zorgeloos aan de slag. 

i-SENSYS X

Ontketen de kracht van efficiëntie en kwaliteit met de Canon all-in-one printer i-SENSYS X C1333I. Profiteer van zowel in kleur als zwart/wit, verbluffende afdrukkwaliteit, ongeëvenaarde snelheid en gebruiksgemak. Maak elke printopdracht een succes!

Ontdek de ULTIEME printervaring met de Canon i-SENSYS X C1333i: Efficiëntie ontmoet kwaliteit!

Verbluffende afdrukkwaliteit met de i-SENSYS X C1333i

Verlies jezelf in de verfijnde details van de prints van de Canon i-SENSYS X C1333i. Deze all-in-one printer levert een ongeëvenaarde afdrukkwaliteit die je verwachtingen overstijgt. 

 

  • Haarscherpe tekst en gedetailleerde afbeeldingen
  • Levendige kleuren voor professionele resultaten

 

De i-SENSYS X C1333i tilt de afdrukkwaliteit naar een hoger niveau. Of je nu documenten, afbeeldingen op presentaties afdrukt, deze printer levert resultaten die indruk maken. 

 

Snelheid en efficiënte: printen zonder grenzen

Ontdek de snelheid van de Canon i-Sensys X C1333i en verhoog je productiviteit. Deze printer brengt efficiëntie naar een nieuw niveau, waardoor je meer kunt doen in minder tijd. 

 

  • indrukwekkende afdruksnelheden voor tijdige resultaten
  • Verhoogde productiviteit zonder compromissen

 

Tijd is kostbaar en de i-SENSYS X C1333i begrijpt dat. Met indrukwekkende afdruksnelheden hoef je nooit meer te wachten. Verhoog je productiviteit en focus op wat echt belangrijk is. 

Gebruiksgemak: intuïtief design voor naadloos printen

De Canon all-in-one printer i-SENSYS X C1333i is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Met een intuïtief design en gebruiksvriendelijke functies wordt printen een moeiteloze ervaring. 

 

  • Intuïtief touchscreen voor moieteloos navigeren
  • Handige functies voor een probleemloze printervaring

Maak printen eenvoudig en intuïtief. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen en handige functies wordt printen een plezierige taak. Zeg vaarwel tegen complexe instellingen en omarm moeiteloos printen.