intelligent beheer van Doc & Data

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Razendsnelle

zwart-wit printer

De imageRUNNER ADVANCE DX 6980i van Canon biedt een slimme en veilige multifunctionele zwart-wit A3-printer met all-in-one cartrigdes aan. Deze multifunctionele printer is ontworpen om elke stap van uw digitale transformatie te ondersteunen en te versnellen. Dankzij dynamische gedigitaliseerde workflows, maakt de DX 6980i het mogelijk om documenten op hoge snelheid te produceren zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging.

 

Innovatieve scantechnologie zorgt voor nauwkeurig en snel scannen zonder strepen, terwijl uniFLOW online Express-cloudsoftware verbeterde cloud-connectiviteit biedt. 

 

Deze all-in-one printer is de ultieme keuze voor wie opp zoek is naar snelheid, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en beveiliging in één geavanceerd apparaat. 

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

iDocta gaat verder dan alleen een printer leveren. Ontvang waardevolle ondersteuning, uptdaten en exclusieve inzichten om het maximale uit je imageRUNNER te halen. We investeren graag mee in uw succes. 

 

Ontdek vandaag nog de kracht van de Canon IRA DX 6980i en maak van elke printopdracht een indrukwekkende ervaring.

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i
imageRUNNER ADVANCE DX 6980i
pagina's per minuut
0
imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Canon IRA DX 6980i

Ontdek de toekomst van printen

Welkom bij de revolutie in printen! De Canon DX 6980i is niet zomaar een all-in-one printer; het is de belichaming van innovatie en efficiëntie. Ontdek hier waarom deze printer de nieuwe standaard zet voor hoogwaardig afdrukken.

Snelheid en Precisie

De Canon IRA DX 6980i levert niet alleen snelheid, maar ook precisie. Ervaar indrukwekkende printsnelheden, waardoor u nooit meer lang hoeft te wachten op uw belangrijke documenten. De geavanceerde technologie zorgt voor haarscherpe afdrukken, zelfs bij de meest complexe documenten.

Gebruiksvriendelijkheid op zijn best

Een intuïtief touchscreen en eenvoudige navigatie maken de IRA DX 6980i ongeëvenaard gebruiksvriendelijk. Of u nu een doorgewinterde professional bent of een beginner in de wereld van printen, deze printer maakt elke printopdracht moeiteloos.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

De IRA DX 6980i is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Het milieubewuste ontwerp minimaliseert de ecologische impact, terwijl de printer toch topprestaties levert. Kies voor printen met een groen tintje zonder in te leveren op kwaliteit.

Kostenbesparing zonder comprissen

Bespaar op operationele kosten met de Canon DX 6980i. Optimaliseer het gebruik van toner en papier, waardoor u niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere werkomgeving. Een slimme investering die loont op de lange termijn.

Veiligheid als prioriteit

Met geavanceerde beveiligingsfuncties is de imageRUNNER DX 6980i een betrouwbare keuze voor bedrijven die waarde hechten aan de bescherming van vertrouwelijke informatie. Houd gevoelige documenten veilig met de ingebouwde beveiligingsmaatregelen.