intelligent beheer van Doc & Data

imageRUNNER ADVANCE DX 8900-serie

Krachtig

en innovatief

Ervaar ongeëvenaarde efficiëntie en kwaliteit met de revolutionaire imageRUNNER ADVANCE DX8900-serie, exclusief iDocta.  Innovatieve scantechnologie zorgt voor nauwkeurig en snel scannen zonder strepen, terwijl uniFLOW online Express-cloudsoftware verbeterde cloud-connectiviteit biedt. 

 

De imageRUNNER ADVANCE DX 8900-serie biedt indrukwekkende snelheden en prestaties, waardoor u moeiteloos grote printopdrachten kunt beheren. Met snelheden die anderen overtreffen, bespaart u kostbare tijd en verhoogt u de productiviteit van uw team. Daarnaast zorgt denieuwste technologische innovaties voor optimaal gebruiksgemak. 

imageRUNNER ADVANCE DX 8900-serie

iDocta gaat verder dan alleen een printer leveren. Ontvang waardevolle ondersteuning, uptdaten en exclusieve inzichten om het maximale uit je imageRUNNER te halen. We investeren graag mee in uw succes. Ontdek vandaag nog de kracht van de Canon IRA DX 8900-serie en maak van elke printopdracht een indrukwekkende ervaring.

Canon all-in-one printer ADVANCE DX 8900-serie
imageRUNNER ADVANCE DX 8986i
0
pagina's per minuut
Canon all-in-one printer ADVANCE DX 8900-serie
imageRUNNER ADVANCE DX 8995i
0
pagina's per minuut
Canon all-in-one printer ADVANCE DX 8900-serie
imageRUNNER ADVANCE DX 8905i
0
pagina's per minuut
Canon all-in-one printer ADVANCE DX 8900-serie

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 8900-serie

Ontdek de ultieme printervaring

Til uw printervaring naar een hoger niveau met de imageRUNNER DX series. Ontdek waarom deze printer de perfecte keuze is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. 

Ongeëvenaarde Snelheid en Prestaties

De Canon DX 8900-serie biedt indrukwekkende snelheden en prestaties, waardoor je moeiteloos grote printopdrachten kunt beheren. Met snelheden die anderen overtreffen, kan u kostbare tijd besparen en verhoogt u de productiviteit van uw team.

Geavanceerde technologie voor optimaal gebruiksgemak

Dankzij de nieuwste technologische innovaties is de bediening van de imageRUNNER ADVANCE DX 8900-serie een intuïtieve ervaring. Het geavanceerde touchscreen zorgt voor moeiteloze navigatie, terwijl de gebruiksvriendelijke interface de leercurve minimaliseert. 

Duurzaamheid en Milieubewust

Kies voor duurzaamheid met de 8900-serie. Canon heeft zich gecommitteerd aan milieuvriendelijke printoplossingen en deze serie vormt daarop geen uitzondering. Bespaar op kosten en verminder je ecologische voetafdruk met onze energiezuinige technologie. 

Veiligheid op hoog niveau

Beveilig uw vertrouwelijke informatie met geavanceerde beveiligingsfuncties van de 8900-serie. Met versleutelde communicatie en beheerde toegangscontrole ben je verzekerd van de hoogste mate van gegevensbescherming. 

Flexibele aanpasbaarheid voor uw bedrijf

Elk bedrijf is uniek en de imageRUNNER ADVANCE DX 8900-serie begrijpt dat. pas de functionaliteit aan uw specifieke behoeften aan met de modulaire opties, waardoor u de printer kunt configureren zoals u dat wilt.