intelligent beheer van Doc & Data

imageRUNNER ADVANCE DX C259/359i

Compact

Met gróte functionaliteiten

De nieuwste generatie van de Canon all-in-one printer, imageRUNNER ADVANCE DX C259/C359 series past perfect op een bureau en kan naadloos worden geïntegreerd in kantooromgevingen. 

 

Door de gestroomlijnde workflows van deze compacte Canon all-in-one printer, wordt er in hoge kwaliteit geprint en gescand.
Dankzij de nieuwe tonertechnologie heeft deze reeks een lage kost per pagina. Daarnaast heeft deze Canon imageRUNNER Advance alle functionaliteiten van zijn grotere broers. 

 

Deze nieuwe generatie slimme multifunctionele printers zijn ontworpen om elke stap van uw digitale transformatie te ondersteunen en vooral te versnellen. Bovendien houden deze printers gegevens vertrouwelijk binnen uw printnetwerk. 

 

Nieuwe scantechnologie zorgt voor een hoge snelheid en nauwkeurigheid, volledig in harmonie met UniFLOW Online Express, standaard geleverd en biedt cloud-connectiviteit en eenvoudig printbeheer. 

Innovatief met de imageRUNNER ADVANCE

Dankzij het veelzijdige ontwerp past deze Canon all-in-one printer A4 naadloos in elk kantoor en elke indeling. Op een bureau, in een kast of staand op de vloer. Er zijn geen extra uitstekende onderdelen nodig, alles is ingebouwd in de DADF.
Dit compacte ontwerp is perfect voor HR-afdelingen, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en medische centra, advocatenkantoren en vastgoedmakelaars.

 

Één van zijn kwaliteiten is het snel scannen van hoge kwaliteit met 270 ipm. Automatische verwijdering van lege pagina’s bij het scannen, minimaliseert de verwerkingstijd. Het is ook mogelijk om te scannen naar herbruikbare formaten, automatische bestandsnamen uit barcodegegevens en OCR met IRIS maken een eenvoudige bediening en snelle documentverwerking mogelijk.

'Ontworpen om elke stap van uw digitale transformatie te ondersteunen en te versnellen.'
iDocta Wouter Balcaen
Wouter Balcaen
Zaakvoerder
all-in-one-printer A4 kleur imageRUNNER ADVANCE DX C259/359

Canon all-in-one printer DX C259i

pagina's per minuut
0
Canon-all-in-one-printer A4 kleur

Canon all-in-one printer DX C359i

pagina's per minuut
0
Canon-all-in-one-printer DX c259/359i folder
Canon-all-in-one-printer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Canon imageRUNNER ADVANCE DX C259/359i

Moeiteloze productiviteit en geavanceerde documentoplossingen

De Canon imageRUNNER Advance DX C259/359i is een geavanceerde all-in-one printer die de manier waarop bedrijven omgaan met hun print-, scan- en documentbehoeften transformeert. Met zijn uitstekende prestaties, geavanceerde beveiligingsfuncties en tot slot  gebruiksvriendelijke interface is de imageRUNNER DX C259/359i de perfecte oplossing voor bedrijven van elke omvang.

Belangrijkste kenmerken van de imageRUNNER ADVANCE DX C259/359i

De Canon imageRUNNER Advance DX C259/359i zit boordevol indrukwekkende functies die de productiviteit verbeteren en documentworkflows stroomlijnen. Laten we vervolgens eens nader kijken naar enkele van de belangrijkste kenmerken:

Hoogwaardige print- en scanmogelijkheden

Met de imageRUNNER Advance DX C259/359i kunt u uitstekende printresultaten verwachten, met een nauwkeurige kleurweergave. Of u nu professioneel ogende documenten of levendig marketingmateriaal wilt afdrukken, dit apparaat levert uitstekende resultaten. Bovendien kunt u met de snelle scansnelheden van dit apparaat uw documenten snel en efficiënt digitaliseren.

Geavanceerde beveiligingsfuncties

Beveiliging is een topprioriteit voor bedrijven, en de imageRUNNER DX C259/359i stelt niet teleur. Tevens biedt het een uitgebreide set beveiligingsfuncties om gevoelige informatie te beschermen en ongeoorloofde toegang te voorkomen. Beveiligd afdrukken en gebruikersauthenticatie zorgen ervoor dat vertrouwelijke documenten alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerd personeel, terwijl gegevensversleuteling de integriteit van uw gegevens beschermt.

Gebruiksvriendelijke interface

Het navigeren door de imageRUNNER DX C259/359i is eenvoudig, dankzij het intuïtieve touchscreen-display. De interface is gebruiksvriendelijk en aanpasbaar, waardoor u instellingen en snelkoppelingen kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Zodoende zorgt voor een naadloze en efficiënte gebruikerservaring, zelfs voor degenen die niet bekend zijn met multifunctionele printers.

Intuïtief touchscreen-display

Dankzij de intuïtieve touchscreen-display is interactie met de Canon all-in-one printer moeiteloos. De responsieve interface stelt gebruikers in staat om door verschillende opties en instellingen te navigeren met gemak. Of u nu een specifieke functie moet selecteren of instellingen wilt aanpassen, het touchscreen-display maakt het eenvoudig en handig.

Aanpasbare instellingen en snelkoppelingen

Elk bedrijf heeft unieke vereisten, en de imageRUNNER Advance DX C259/359i speelt hierop in door aanpasbare instellingen en snelkoppelingen aan te bieden. U kunt het apparaat aanpassen aan uw voorkeuren en veelgebruikte functies, waardoor snellere toegang en verbeterde workflow-efficiëntie mogelijk zijn.

Mogelijkheden voor extern beheer

Het beheren van uw printerpark wordt eenvoudig met de mogelijkheden voor extern beheer van de Canon all- in-one printer imageRUNNER Advance DX C259/359i. Via een gecentraliseerd beheersysteem kunt u de status van het apparaat controleren, instellingen configureren en problemen op afstand oplossen. Deze externe toegankelijkheid bespaart tijd en vermindert de behoefte aan on-site technische ondersteuning.

Efficiënt Documentbeheer

De imageRUNNER DX C259/359i stroomlijnt processen voor documentbeheer en biedt een allesomvattende oplossing voor effectief documentbeheer.

Documentorganisatie en -terugvinding

Het lokaliseren van specifieke documenten kan tijdrovend en frustrerend zijn. De imageRUNNER DX C259/359i vereenvoudigt dit proces met zijn mogelijkheden voor documentorganisatie en -terugvinding. Door efficiënte zoekfuncties en metadata-tags te implementeren, kunt u snel de documenten vinden die u nodig heeft, wat leidt tot efficiëntere samenwerking en informatie-uitwisseling.

Naadloze integratie met cloudservices

De imageRUNNER DX C259/359i biedt naadloze integratie met populaire cloudservices zoals Google Drive en Microsoft OneDrive. Deze integratie maakt rechtstreekse toegang mogelijk tot op de cloud opgeslagen documenten vanaf het apparaat, waardoor

u altijd en overal documenten kunt afdrukken en openen, zonder dat u een computer nodig heeft.

Mogelijkheden voor extern beheer

Het beheren van uw printerpark wordt eenvoudig met de mogelijkheden voor extern beheer van de imageRUNNER DX C259/359i. Via een gecentraliseerd beheersysteem kunt u de status van het apparaat controleren, instellingen configureren en problemen op afstand oplossen. Deze externe toegankelijkheid bespaart tijd en vermindert de behoefte aan on-site technische ondersteuning.

Veelzijdige Connectiviteit

De Canon All-in-one printer imageRUNNER DX C259/359i biedt diverse connectiviteitsopties die aansluiten bij de behoeften van moderne bedrijven.

Bekabelde en draadloze connectiviteitsopties

Of u nu verbinding wilt maken via een bekabeld netwerk of draadloos, de imageRUNNER DX C259/359i biedt diverse opties. Dit zorgt ervoor dat u flexibiliteit heeft bij het aansluiten van het apparaat op uw bestaande infrastructuur, en dat gebruikers moeiteloos verbinding kunnen maken, ongeacht hun voorkeursmethode.

Integratie met bestaande IT-infrastructuur

De Canon All-in-one printer imageRUNNER DX C259/359i kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande IT-infrastructuur. Dit betekent dat u het apparaat kunt laten werken binnen uw huidige netwerk- en softwareomgeving, waardoor een soepele implementatie mogelijk is zonder grote verstoringen.

Ondersteuning voor verschillende bestandsindelingen

De Canon All-in-one printer imageRUNNER DX C259/359i biedt ondersteuning voor diverse bestandsindelingen, wat betekent dat u eenvoudig documenten kunt afdrukken en scannen in het gewenste formaat. Of het nu gaat om standaarddocumenten, afbeeldingen of specifieke bestandstypen, dit apparaat kan ermee omgaan.

Duurzaamheid en Kostenbesparing

Naast zijn indrukwekkende prestaties en functies, zet de imageRUNNER Advance DX C259/359i zich ook in voor duurzaamheid en kostenbesparing.

Energiebesparende functies

Met toenemende aandacht voor milieubewustzijn biedt de imageRUNNER DX C259/359i energiebesparende functies die het stroomverbruik verminderen wanneer het apparaat niet in gebruik is. Dit draagt niet alleen bij aan lagere energiekosten, maar ook aan de algemene inspanningen voor milieubescherming.

Optimalisatie van toner- en papiergebruik

De imageRUNNER DX C259/359i beschikt over functies die toner- en papiergebruik optimaliseren. Dubbelzijdig afdrukken wordt bijvoorbeeld gestimuleerd, waardoor u papier bespaart en bijdraagt aan een duurzamere werkomgeving.

Afstandsmonitoring en onderhoud

Met de mogelijkheid voor afstandsmonitoring en onderhoud kunt u de status van het apparaat controleren en problemen oplossen zonder fysiek aanwezig te zijn. Dit vermindert de noodzaak voor regelmatige on-site controles en minimaliseert downtime.

Conclusie Canon all-in-one printer imageRUNNER ADVANCE DX C259/359i

De Canon all-in-one printer imageRUNNER DX C259/359i vertegenwoordigt een revolutie in kantoorautomatisering. Met zijn geavanceerde functies, uitstekende prestaties en gebruikersgerichte ontwerp, is dit apparaat een waardevolle aanvulling voor elke moderne werkplek. Kortom, of het nu gaat om het verbeteren van productiviteit, beveiliging, documentbeheer of duurzaamheid, de imageRUNNER Advance DX C259/359i biedt een allesomvattende oplossing.

FAQs
1. Kan de imageRUNNER Advance DX C259/359i worden geïntegreerd met ons bestaande netwerk?

Ja, de Canon all-in-one printer imageRUNNER Advance DX C259/359i kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande IT-infrastructuur.

2. Zijn er opties voor mobiel afdrukken beschikbaar?

Ja, de Canon all-in-one printer imageRUNNER Advance DX C259/359i ondersteunt verschillende mobiele afdrukopties, zodat u documenten kunt afdrukken vanaf uw smartphone of tablet.

3. Hoe worden vertrouwelijke documenten beschermd?

De Canon all-in-one printer imageRUNNER Advance DX C259/359i biedt beveiligde afdruk- en gebruikersauthenticatie-functies, evenals gegevensversleuteling, om vertrouwelijke informatie te beschermen.

4. Kan ik de instellingen van het apparaat aanpassen aan onze specifieke behoeften?

Ja, de Canon all-in-one printer imageRUNNER Advance DX C259/359i biedt aanpasbare instellingen en snelkoppelingen, zodat u het apparaat kunt configureren op basis van uw voorkeuren.

5. Helpt de imageRUNNER DX C259/359i ons bij kostenbesparing?

Ja, de Canon all-in-one printer imageRUNNER Advance DX C259/359i beschikt over energiebesparende functies en optimalisatie-mogelijkheden voor toner- en papiergebruik, wat kan bijdragen aan kostenbesparing op lange termijn.

Hierbij haalt u met de Canon imageRUNNER DX C259/359i niet alleen een geavanceerde printer in huis, maar ook een krachtig instrument om de productiviteit te verhogen en uw documentbeheer te optimaliseren. Dit apparaat belichaamt de evolutie van kantoorautomatisering en vormt een solide investering voor de toekomst van uw bedrijf.