intelligent beheer van Doc & Data

imageRUNNER ADVANCE DX C5800-series

Nóg Slimmer

Sneller en zuiniger

De meest recente Canon all-in-one printer imageRUNNER ADVANCE DX C5800-series betekent niet alleen een milieuvriendelijke keuze met een indrukwekkende energiebesparing van 15%, maar biedt tevens een 360° beveiliging voor uw documenten, netwerk en apparaten.

 

Deze multifunctionele A3-kleurenprinter verbruikt, dankzij innovaties zoals een kortere actieve motortijd, 15% minder energie. Met een ingebouwde sensor warmt deze Canon op zodra je in de buurt komt, waardoor de opwarmtijd aanzienlijk efficiënter wordt.

 

De nieuwe scantechnologie elimineert automatisch blanco pagina’s, detecteert ultrasoon dubbele papierinvoer, nietjes en voert standaard single-pass scannen uit (recto/verso in één beweging) met een snelheid van 270 ipm.

Deze innovatieve scantechnologie staat garant voor een opmerkelijke snelheid en nauwkeurigheid, volledig in harmonie met UniFLOW Online Express.

imageRUNNER Advance DX C5800 series

imageRUNNER ADVANCE DX 5800-series

Deze geavanceerde generatie intelligente multifunctionele printers is specifiek ontworpen om uw digitale transformatie op elke stap te ondersteunen en vooral te versnellen. Daarnaast waarborgen deze printers de vertrouwelijkheid van gegevens binnen uw printnetwerk.

Wil uw kantoor profiteren van de geavanceerde mogelijkheden van de imageRUNNER ADVANCE DX C5800 – series? Ontvang nu een op maat gemaakte offerte en ontdek hoe deze innovatieve multifunctionele printers uw digitale transformatie kunnen versnellen. Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op! 

Canon all-in-one printer imageRUNNER ADVANCE DX C5800 - series
imageRUNNER ADVANCE DX C5840i
pagina's per minuut
0
Canon all-in-one printer imageRUNNER ADVANCE DX C5800 - series
imageRUNNER ADVANCE DX C5850i
pagina's per minuut
0
Canon all-in-one printer imageRUNNER ADVANCE DX C5800 - series
imageRUNNER ADVANCE DX C5860i
pagina's per minuut
0
DX5800-series volledige set up mogelijk
imageRUNNER ADVANCE DX C5870i
pagina's per minuut
0
'De drijvende kracht achter digitale transformatie binnen jouw team'
Michel Vandermarliere
Michel Vandermarliere
Zaakvoerder
advertising 5800
advertising 5800series

Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800-series

De Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800-series is een veelzijdige en krachtige all-in-one printerlijn. Deze reeks omvat verschillende modellen die geschikt zijn voor uiteenlopende kantooromgevingen, variërend van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. De all-in-one printers uit de reeks IRA DX C5800 bieden een uitstekende afdrukkwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. 

Overzicht van de imageRUNNER ADVANCE DX C5800-series

Deze Canon all-in-one printer is een veelzijdige en krachtige reeks. Of je nu een klein bedrijf bent of deel uitmaakt van een groot bedrij, de verschillende modellen zijn geschikt voor uiteenlopende kantooromgevingen. Ook bieden de printers een uitstekende afdrukkwaliteit, betrouwbaarheid en efficëntie. 

Belangrijkste kenmerken en functionaliteiten van de imageRUNNER DX ADVANCE C5800-series

Wat maakt de imageRUNNER DX C5800 -series echt onderscheidend? Allereerst levert het afdrukken van professionele kwaliteit met scherpe details en levendige kleuren. Deze snelheidsduivels kunnen tot 70 pagina’s per minuut afdrukken, waardoor ze perfect zijn voor veeleisende kantooromgevingen.

Hoge afdrukkwaliteit

De imageRUNNER DX C58-reeks levert afdrukken van professionele kwaliteit met scherpe details en levendige kleuren. Dit maakt het ideaal voor het afdrukken van marketingmateriaal, rapporten en presentaties.

Snelheid en efficiëntie

Snelheid en efficiëntie: Deze printers bieden hoge afdruksnelheden, waardoor gebruikers snel grote aantallen documenten kunnen afdrukken. Bovendien zorgt de automatische documentinvoer (ADF) voor efficiëntie bij het scannen en kopiëren van meerdere pagina’s.

Geavanceerde scantechnologie

De imageRUNNER DX C58-reeks is voorzien van geavanceerde scantechnologieën, zoals OCR (optical character recognition) en PDF-compressie. Hiermee kunnen documenten snel en nauwkeurig worden omgezet in doorzoekbare en bewerkbare digitale bestanden.

Flexibiliteit en connectiviteit

De imageRUNNER DX C58-reeks is voorzien van geavanceerde scantechnologieën, zoals OCR (optical character recognition) en PDF-compressie. Hiermee kunnen documenten snel en nauwkeurig worden omgezet in doorzoekbare en bewerkbare digitale bestanden.

Voordelen van het gebruik van de imageRUNNER DX C5800-series

De imageRUNNER ADVANCE DX C5800-series biedt verschillende voordelen voor bedrijven en organisaties: 

Verhoogde productiviteit

Dankzij de snelle afdruksnelheden, geavanceerde scantechnologie en efficiënte documentverwerking kunnen medewerkers hun taken sneller voltooien, waardoor de algehele productiviteit toeneemt.

Kostenbesparing

De imageRUNNER DX C58-reeks biedt kosteneffectieve afdrukoplossingen, waaronder energiebesparende functies en efficiënt gebruik van inkt en toner. Dit helpt bedrijven hun printkosten te verlagen.

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals beveiligd afdrukken en gebruikersverificatie, zorgt de imageRUNNER DX C58-reeks ervoor dat vertrouwelijke informatie beschermd blijft.

Duurzaamheid

Canon streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in haar producten. De imageRUNNER DX C58-reeks is ontworpen met energiezuinige functies en voldoet aan milieunormen, waardoor het een duurzame keuze is.

Specificaties

  • Afdruksnelheid: tot 70 pagina’s per minuut
  • Maximale papiercapaciteit: tot 2300 vellen
  • Scansnelheid: tot 120 afbeeldingen per minuut
  • Ondersteunende papierformaten: A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, Statement
  • Ondersteunde bestandsindelingen: PDF, TIFF, JPEG, XPS, Office Open XML (PPTX, DOCX)
Verbetering van de productiviteit met de imageRUNNER DX C5800-series

De imageRUNNER DX C58-reeks is ontworpen om de productiviteit van een kantooromgeving te verbeteren. Met geavanceerde functies, zoals automatische documentinvoer, dubbelzijdig afdrukken en de mogelijkheid om taken in de wachtrij te zetten, kunnen gebruikers efficiënter werken en meer gedaan krijgen in minder tijd.

De geavanceerde scanmogelijkheden van de imageRUNNER DX C58-reeks:

Een aspect waar deze printers echt schitteren, is de geavanceerde scanfunctionaliteit. Met hoge scansnelheden, OCR-mogelijkheden en ondersteuning voor verschillende bestandsindelingen, bieden ze een alles-in-één oplossing voor documentbeheer.

Duurzaamheid en Kostenbesparing

Naast zijn indrukwekkende prestaties en functies, zet de imageRUNNER DX C5800-series zich ook in voor duurzaamheid en kostenbesparing.

Energiebesparende functies

Duurzaamheid is niet langer een optie maar een vereiste. De imageRUNNER DX C58-reeks voldoet aan deze verwachting met energiezuinige functies en materialen die voldoen aan milieunormen.

Optimalisatie van toner- en papiergebruik

De imageRUNNER DX C5800i beschikt over functies die toner- en papiergebruik optimaliseren. Dubbelzijdig afdrukken wordt bijvoorbeeld gestimuleerd, waardoor u papier bespaart en bijdraagt aan een duurzamere werkomgeving.

Afstandsmonitoring en onderhoud

Met de mogelijkheid voor afstandsmonitoring en onderhoud kunt u de status van het apparaat controleren en problemen oplossen zonder fysiek aanwezig te zijn. Dit vermindert de noodzaak voor regelmatige on-site controles en minimaliseert downtime.

Conclusie

De Canon imageRUNNER DX C58-reeks is een geavanceerde mulftifunctionele printerlijn die uitstekende prestaties en functionaliteit biedt voor moderne kantooromgevingen. Met zijn hoge afdrukkwaliteit, snelheid, geavanceerde scantechnologie en gebruiksvriendelijke interface is deze serie printers een waardevolle aanwinst voor elk bedrijf. Bovendien biedt de imageRUNNER DX C58-reeks kosteneffectieve afdrukoplossingen, geavanceerde beveiligingsfuncties en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die streven naar efficiëntie, productiviteit en milieubewustzijn.

FAQs
1. Is de imageRUNNER DX C58-reeks geschikt voor kleine bedrijven?

Ja, de imageRUNNER DX C58-reeks is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het biedt veelzijdige functies en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf.

2. Welke bestandsindelingen worden ondersteund bij het scannen?

De imageRUNNER DX C58-reeks ondersteunt verschillende bestandsindelingen, waaronder PDF, TIFF, JPEG, XPS en Office Open XML

3. Zijn er kostenbesparende functies beschikbaar?

Ja, de imageRUNNER DX C58-reeks biedt verschillende kostenbesparende functies, zoals dubbelzijdig afdrukken en energiebesparende instellingen, om de printkosten te verlagen.

4. Kan de imageRUNNER DX C58-reeks worden geïntegreerd met bestaande kantoorworkflows?

Ja, de imageRUNNER DX C58-reeks kan naadloos geïntegreerd worden in bestaande kantoorworkflows en ondersteunt compatibiliteit met verschillende software en systemen.

5.Welke beveiligingsfuncties zijn beschikbaar op de imageRUNNER DX C58-reeks?

De imageRUNNER DX C58-reeks biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals Secure Print en gebruikersverificatie, om de vertrouwelijkheid van documenten te waarborgen en ongeoorloofde toegang te voorkomen.