intelligent beheer van Doc & Data

paginaoverzicht

i-SENSYS X 1440i

voor zowel kleine ondernemingen als thuiskantoren

Met de Canon all-in-one printer i-SENSYS X 1440i verkrijg je ultieme zwart/wit afdrukken die indruk maken. Dit is een all-in-one zwart/wit printer die voldoet aan alle behoeften op gebied van afdrukken, scannen en kopiëren.  

 

Met zijn compact ontwerp is deze een perfecte aanvulling van een groter printerpark of voor thuiswerk. Ideaal om onopvallend op een bureau te plaatsen. Met een extra papierlade kan de invoercapaciteit tot 900 bladen opgevoerd worden. 

 

Deze serie zwart/wit multifunctionele printer voegt essentiële flexibiliteit toe aan zakelijke printbehoeften. Canon uniFLOW Online zorgt voor een eenvoudige integratie in uw bestaande apparatenpark en kan hierdoor een consistente gebruikerservaring garanderen. 

Canon all-in-one printer i-SENSYS X 1440i

i-SENSYS X 1440i

Kies voor efficiënctie, kwaliteit en gebruiksgemak in één apparaat. Upgrade je kantoor met de Canon i-SENSYS X 1440i en ontdek hoe deze printer het verschil maakt in jouw professionele wereld. 

Daarnaast biedt iDocta een goede opvolging en service na installatie. Met een woordje uitleg, kan iedereen zorgeloos aan de slag. 

1140i

Transfomeer print- en scanprocessen met compacte, maar krachtige multifunctionele apparaten en bespaar tijd. Voer routinetaken uit met één druk op de knop dankzij slimme weergave functies en aanpassingsopties. 

Ontdek de Canon i-SENSYS X 1440i: de ultieme all-in-one printer voor efficiënte en kwaliteit.

De Canon i-SENSYS X 1440i maakt niet alleen indruk met zijn prestaties, maar is ook een aanwinst voor uw kantoor. Hij voldoet aan al jouw behoeften op het gebied van afdrukken, scannen en kopiëren. Ontdek hier waarom deze printer de perfecte keuze is voor zowel kleine ondernemingen als thuiskantoren. 

Razendsnelle prestaties met de Canon i-SENSYS X 1440i

Met de Canon i-SENSYS X 1440i ben je verzekerd van een printer die niet alleen snel, maar ook efficiënt werkt. Dankzij de geavanceerde technologieën biedt deze all-in-one printer een indrukwekkende afdruksnelheid, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je belangrijke documenten. Of het nu gaat om rapporten, presentaties of foto’s, deze printer levert consistent hoogwaardige resultaten. 

Belangrijkste kenmerken:

  • Snelle afdruksnelheid voor efficiënt werken 
  • Hoge afdrukkwaliteit voor professionele resultaten
  • All-in-one functionaliteit voor ultiem gemak

Compact en stijlvol design voor elk kantoor

Met de Canon i-SENSYS X 1440i is niet alleen een krachtpatser op het gebied van prestaties, maar ook een aanwinst voor elk kantoor dankzij zijn compacte en stijlvolle design. Met zijn slanke ontwerp past deze printer moeiteloos in elke werkruimte, zonder concessies te doen aan funcitonaliteit. Geniet van de perfecte combinatie van stijl en efficiëntie. 

Wat maakt het design speciaal?

  • Compact ontwerp voor ruimtebesparing 
  • Stijlvolle afwerking die past bij elke kantoorinrichting

Gebruiksvriendelijkheid voor optimaal gemak

De Canon all-in-one printer i-SENSYS X 1440i is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Met zijn intuïtieve bedieningspaneel en eenvoudige installatieproces is deze all-in-one printer uiterst gebruiksvriendelijk. Zelfs als je geen technische achtergrond hebt, kun je moeiteloos profiteren van alle geavanceerde functies die deze printer te bieden heeft. 

Gebruiksviendelijke functies:

  • Intuïtief bedieningspaneel voor eenvoudige navigatie
  • Snelle en probleemloze installatie voor direct gebruik

Bespaar tijd en kosten met efficiënt scannen en kopiëren

Naast indrukwekkende afdrukprestaties biedt de Canon i-SENSYS X 1440i ook geavanceerde scan- en kopieerfunctionaliteiten. Bespaar tijd door meerdere pagina’s in één keer te scannen en profiteer van automatische duplex-kopieën voor dubbelzijdige documenten. Deze efficiënte functies helpen je niet alleen tijd te besparen, maar ook kosten te verlagen.

Efficiënte functies:

  • Automatische documentinvoer voor moeiteloos scannen van meerdere pagina’s
  • Duplex-kopieën voor milieubewust afdrukken

Overhaal jezelf met de Canon i-SENSYS X 1440i

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van de Canon i-SENSYS X 1440i, is het tijd om deze all-in-one printer zelf te ervaren. Kies voor efficiëntie, kwaliteit en gebruiksgemak in één apparaat. Upgrade je kantoor met de Canon i-SENSYS X 1440i en ontdek hoe deze printer het verschil maakt in jouw professionele wereld.