intelligent beheer van Doc & Data

paginaoverzicht

Canon imagePROGRAF TM35x-serie

imagePROGRAF TM-350

Deze 36-inch grootformaat printer uit de Canon LFP imagePROGRAF TM35x-serie is perfect voor allerlei creatieve projecten. Of u nu architect, ontwerper of fotograaf bent, deze plotter levert u professionele prints af met haarscherpe, heldere lijnen en van levendige rode tot diep zwarte kleuren. 

Dankzij het borderless printen en het innovatieve inktsysteem, zien prints er zelf of uitdagende media steeds geweldig uit. Met de ‘hot swap-technologie‘ is het mogelijk om de inkttank te wisselen tijdens het printen zonder een opdracht te moeten annuleren. De vernieuwde magenta inkt zorgt dan weer voor een uitstekende weergave van rood, perfect voor het afleveren van foto’s en posters. 

Mat zwarte inkt gaat het uitlopen van de andere inkten in de nerven van het papier tegen en bezorgt u haarscherpe lijnen. Ideaal dus voor plannen en tekeningen. 

Groot formaat printer LFP TM35x

Canon LFP imagePROGRAF TM35x-serie

Deze nieuwe serie is een must-have voor uw wekelijkse creatieve projecten. 

Uniek in zijn soort is het randloos printen in elk formaat. Bespaar hierdoor tijd op het bijsnijden van overtollige marges met prints zonder witrand. 


Posters ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig dankzij het gratis softwarepakket van PosterArtist Lite

Daarnaast biedt iDocta een goede opvolging en service na installatie. Met een woordje uitleg, kan iedereen zorgeloos aan de slag. 

imagePROGRAF TM-355

Deze 36-inch grootformaat printer uit de Canon LFP imagePROGRAF TM35x-serie heeft een standaard geheugen van 128 GB en een standaard harde schijf van 500 GB. Hierdoor kan u nog professioneler en productiever te werk. 

 

Geniet van een betere gebruikerservaring met minder operationeel geluid, verbeterde productiviteit en intuïtieve functionaliteit. Dankzij de duidelijke instructies op de touchscreen heb je altijd een overzicht van belangrijke parameters. Zoals mediatype, resterende media, inkthoeveelheid.

Canon LFP TM35x-serie
imagePROGRAF TM35x-serie

Produceer A1 CAD-prints in slechts 17 seconden of A1-posters in 22 seconden. Bespaar tijd bij het bijsnijden van overtollige marges met Printen zonder witrand op elk formaat en voldoe eenvoudig aan de hogere printvraag met grotere inkttanks, een snelle verwerkingstijd en snelle activatie vanuit slaapstand.

 

Lijnen en tekst vallen op dankzij de felle kleure die ook worden geproduceerd met 5-kleuren inkt. De full-pigment Lucia TD-inkt produceert zeer nauwkeurige lijnen en tekst op ongecoat papier, voor een goede leesbaarheid. 

lifestyle TM35xLFP

Canon imagePROGRAF TM35x-serie

De Canon imagePROGRAF TM35x-serie vertegenwoordigt een krachtige en veelzijdige oplossing voor professionals in verschillende industrieën die streven naar hoogwaardige, nauwkeurige grootformaat print prestaties. Met geavanceerde technologieën en innovatieve functies biedt deze serie een indrukwekkende combinatie van snelheid, precisie en betrouwbaarheid.

imagePROGRAF TM35x-serie

De Canon imagePROGRAF TM35x-serie is ontworpen met de behoeften van moderne gebruikers in gedachten, met een focus op efficiëntie en gebruiksgemak. Dankzij zijn compacte ontwerp neemt hij weinig ruimte in beslag in elke werkomgeving, terwijl hij toch in staat is om professionele resultaten te leveren.

 

Met geavanceerde printkoptechnologieën en hoogwaardige inkten produceert de Canon imagePROGRAF TM35x-serie levendige en nauwkeurige kleuren, zelfs bij de meest veeleisende toepassingen. Of het nu gaat om CAD/GIS-toepassingen, technische tekeningen, posters of banners, deze printers leveren consistent uitstekende resultaten.

 

Bovendien biedt de Canon imagePROGRAF TM35x-serie een scala aan handige functies, zoals draadloze connectiviteit, intuïtieve bediening via een gebruiksvriendelijk touchscreen en geavanceerde software-integraties, waardoor gebruikers een naadloze workflow kunnen realiseren en productiviteit kunnen maximaliseren.

Canon Large format printer

Kortom, de Canon imagePROGRAF TM35x-serie is de ideale keuze voor professionals die streven naar hoogwaardige grootformaat printprestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak in één geavanceerde oplossing. Met zijn indrukwekkende functies en prestaties zet deze serie de standaard voor grootformaat printen in de industrie.

De Canon imagePROGRAF TM35x-serie staat aan de voorhoede van grootformaat printtechnologie, ontworpen om de meest veeleisende behoeften van professionals in diverse vakgebieden te vervullen. Of het nu gaat om architectuur, engineering, grafisch ontwerp, scholen of kantoren, deze serie biedt een combinatie van indrukwekkende prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

 

Met zijn compacte ontwerp is de Canon imagePROGRAF TM35x-serie perfect geschikt voor omgevingen waar ruimte kostbaar is. Het neemt minimale ruimte in beslag en past gemakkelijk op een bureau of in een kleine studio, zonder concessies te doen aan de prestaties. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor zowel kleine als middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan hoogwaardige grootformaat prints.

 

Een van de kenmerken die de Canon imagePROGRAF TM35x-serie onderscheidt, is zijn indrukwekkende printkwaliteit. Met geavanceerde printkoptechnologieën en hoogwaardige inkten produceert deze serie prints van uitzonderlijke helderheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid. Of het nu gaat om gedetailleerde technische tekeningen, kleurrijke posters of levendige banners, de resultaten zijn altijd indrukwekkend.

 

Bovendien is de Canon imagePROGRAF TM35x-serie uitgerust met een reeks handige functies die de workflow optimaliseren en de productiviteit verhogen. Draadloze connectiviteit maakt het eenvoudig om vanaf verschillende apparaten te printen, terwijl de intuïtieve touchscreen-interface een moeiteloze bediening biedt. Geavanceerde software-integraties zorgen voor naadloze compatibiliteit met bestaande workflows, waardoor gebruikers hun productiviteit kunnen maximaliseren zonder extra complexiteit.

 

Daarnaast staat de Canon imagePROGRAF TM35x-serie bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met robuuste constructie en hoogwaardige componenten is deze serie gebouwd om langdurige, probleemloze prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omgevingen. Dit zorgt voor gemoedsrust voor gebruikers, wetende dat hun investering is beschermd en dat ze kunnen vertrouwen op consistente resultaten, keer op keer.

 

Kortom, de Canon imagePROGRAF TM35x-serie biedt een complete oplossing voor professionals die streven naar de hoogste normen in grootformaat printen. Met zijn indrukwekkende prestaties, gebruiksvriendelijke ontwerp en betrouwbaarheid is deze serie een waardevolle aanwinst voor elke werkomgeving.