intelligent beheer van Doc & Data

paginaoverzicht

Canon imagePROGRAF TX-serie

imagePROGRAF TX-3100

High-speed 36-inch

In de Canon imagePROGRAF TX-serie kan u de TX-3100 terugvinden. Hiermee kan u printen tot wel 3,2 ppm. Perfect voor CAD-, GIS- en posterontwerpen. 

 

Voor het eerst op een 36-inch model is er een optie om een tweede roleenheid te voorzien. Hierdoor is automatisch overschakelen mogelijk.

 

Dankzij de ‘zonder-witrandfunctionaliteit’ wordt het bijsnijden tijdens de nabewerking gereduceerd. Het geavanceerde algormitme met meerdere sensoren detecteren de randen van media voor een zeer nauwkeurige margeaanpassing. Hierdoor kunnen op alle standaard rolbreedten posters in verschillende formaten zonder witrand worden geprint. 


Posters ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig dankzij het gratis softwarepakket van PosterArtist Lite

Canon Large Format TX-serie

Canon imagePROGRAF TX-serie

De nieuwste serie bouwt voort op de kerntechnologieën van de vorige imagePROGRAF modellen en maakt gebruik van 5-kleuren, full-pigment LUCIA TD-inkt voor optimale printkwaliteit op verschillende media. Dankzij waterbestendig posterpapier kunnen de imagePROGRAF TX-modellen posters produceren die buiten tot wel 6 maanden meegaan, zonder laminering. 

 

Daarnaast biedt iDocta een goede opvolging en service na installatie. Met een woordje uitleg, kan iedereen zorgeloos aan de slag. 

imagePROGRAF TX-4100

All-round 44-inch

In de imagePROGRAF TX-serie kan u ook de TX-4100 terugvinden. Deze serie onderscheidt zich met PrecisionCore-technologie, waardoor het afdrukken van technische tekeningen en afbeeldingen met verbluffende details mogelijk is. Hierdoor voldoet deze LFP aan diverse printbehoeften, van architectonische ontwerpen tot opvallende posters. 

 

Deze imagePROGRAF TX-serie ondersteunt Autodesk AutoCAD en is dus ideaal voor het printen van CAD-tekeningen die zijn gemaakt met AutoCAD-software. 

Canon LFP imagePROGRAF TX-serie rollen

Dankzij de dubbele rolinvoer kan u continu grote volumes printen voor één mediatype of snel en efficiënt schakelen tussen verschillende mediatypen en -formaten.

 

Lijnen en tekst vallen op dankzij de felle kleure die ook worden geproduceerd met 5-kleuren inkt. De full-pigment Lucia TD-inkt produceert zeer nauwkeurige lijnen en tekst op ongecoat papier, voor een goede leesbaarheid. 

TX4100 TX3100

Canon LFP imagePROGRAF TX-serie

Voordelen van ImagePrograf TX-serie

Onze voordelen

Dubbele rolinvoer

Automatisch overschakelen van formaat tijdens het printen is mogelijk dankzij een tweede rol eenheid.

Margeloos printen

Dankzij de 'zonder-witrandfunctionaliteit' wordt het bijsnijden tijdens de nabewerking gereduceerd.

Professionele GIS / CAD

Van technische documenten tot posters en banners, de TX-serie kan met gemak een breed scala aan printbehoeften aan.

Duurzaam

De combinatie van inkt van hoge kwaliteit en speciaal ontworpen printkoppen zorgt ervoor dat je afdrukken zowel opvallend als duurzaam zijn.