Canon imageFORMULA DR-G2090

DR-G2 Series Production Scanners

ULTRASNELLE, ROBUUSTE, HOOGWAARDIGE PRODUCTIESCANNER

Deze A3-scanner is robuust, gebruiksvriendelijk en stil – optimaal voor klanten die high-speed productiviteit, voortreffelijke beeldkwaliteit en betrouwbare invoer eisen.

De imageFORMULA DR-G2-serie scanners is ontworpen om hoge dagelijkse volumes te verwerken, waarbij de helderheid en de kwaliteit van de scans behouden blijft. De scanners werken op hoge snelheid om papieren documenten te digitaliseren en de productiviteit te maximaliseren.

DR-G2090

beelden per minuut

DR-G2110

beelden per minuut

DR-2240

beelden per minuut

Hulp nodig?

Info tegel

Ontdek ongekende snelheid, efficiëntie en kwaliteit
met de documentscanners van Canon

Ontwerp

De scanners zijn ontwikkeld met de gebruiker voor ogen. De invoer aan de voorzijde en de u-vormige papierbaan leveren uitzonderlijk gebruiksgemak.

Virtual ReScan

Scannen wordt eenvoudiger dankzij de automatische beeld- en documentverwerking. De toonaangevende beeldkwaliteit van KOFAX VRS verbetert de leesbaarheid en de OCR-tekenherkenning.

Ultrason

Tot 280 afbeeldingen per minuut in duplex. Met ultrasonic Double Feed Detection, de garantie voor een betrouwbare papierinvoer.

Netwerk

Stroomlijn uw documentworkflows met snel, eenvoudig en direct scannen naar e-mail, netwerkmappen, FTP, USB-geheugenkaarten, faxapparaten of printers